Zurna.net

Zurna.net mirc sitesine bağlanmak için BURAYA TIKLAYINIZ.



Zurna mirc indir ! tıkla. Zurna sohbet veya Zurna Chat ! Tıkla bağlan.

Zurna net türkiyenin ilk irc sunucusudur.O yüzdendir ki sunucu geneli baya karabalıktır.Yaklaşık 1000 - ile 1500 arasında bir kitleye sahiptir.Hemen hemen türkiyedeki bütün büyük sunucularında global odası zurna kanalıdır.Bunun sebebi bu yüzdendir.Çünkü irc"i türkiye ile tanıştıran ilk resmi irc sitesidir.Zurnanet"in genelde kullanıcısı diğer mirc"lerden verilen irc.zurna.net bağlantısından oluşmaktadır.

24 yorum:

zurnanet indir dedi ki...

zurnanet indir diye arandığında birinci sayfada çıkıyor bu site google"de.Bence en üst sırada çıkması lazım.Çünkü burası sayesinde zurna net mirc indirdim.

zurnanet dedi ki...

Zurnanet reis tarafından açılmamıştır bilginize sunarım.

zurna.net gezginler dedi ki...

Startv'de Objektif spikerlerinden Kadir Çeligin sorularını yanıtlıyan ReiS haklımıydı haksızmıydı kafamda soru işareti kaldı sizlerle paylaşmak istedim.

evet o kimdi.
ReiS'den başka kim vardı orda şapkalı arkadaş kimdi mesela izliyen varsa söyliyebilirmi.+ güzel kardeşim polemik yaratmana hiç gerek yok ;) güzel kardeşim okumayı bilmiyorsan sana sözm yok . cinsel kanallar kapalı demedim . sohbet sunucu kurallarını dedim ? Anlıyabildiysen ne mutlu bana ;) Hangi sunucuda cinsel içerikli kanallar kapalı?
Gereksiz post atmaktansa konuyu izlemeyi dene.bence haksız , çünki bütün cinsel içerikli kanalların kapatılması lazım benim görüşüm, sonuçta çoğu büyük sohbet platform'unda kurallarda cisel nick cinsel konuşmalar yasak vs. bence kökten çözüm cinsel içerikli kanalların kapatılması. ;oki Haklı taraflarıda var haksız taraflarıda, ensest kanalının açık olması tamamen yalnış Türk kültürüne aykırı bu benim düşüncem belki vardır bi bildikleri hayırlısı diyelim.)

zurna.net dedi ki...

Kolay iş değil, kamera karşısında konuşup kendini savunabilmek.

Çok biliyorsanız kendiniz çıkıp konuşun, zurna.net e böyle olmuş IRC piyasası sallandı diye düşünenler var, madem öyle çıkın televizyonlara IRC piyasasını savunun bide sizi görelim..z-net benim olsun catir catir sawunmazsam adam degiLim.
Z-net yada değil, 3 kişilik bir serverimde olsa .. Bana aitse savunurum arkadas.. iyiside kötüsüde olsada.. Savunurum cunku benim olan hiçbişeye laf edemezler.. Coşkun [ ReiS ]'de bu felsefe ile hareket etti.neyi neyLe savunacak ki ? adama kanaL satmioz dio ondan sonra 200 ytL istedikLeri cikio ortaya...Zaten muhabir de on yargiLi geLmiş soruLardan beLLii.Birkac defa zurna net Lafi duydum sadece gerisi habi hubu benim derdim reis fiLan degiL o programi izLeyen aiLeLerde oLusan izLenim.Bu bütün irc yi etkiLeyecek bişi ...Kısa bir bölümünü izledimde, bizim Yalowa'nın bir lafı vardı o aklıma geldi. Anlayan anladı.izliyebilcegimiz bir adres varmi ? objektif'le olan roportajda biz yaklaşık 45 dakika anlattık irc olayını fakat herkes bilirki bu tur programlar reyting için her yola başvuruyor.. ne yazıkki kadir çelikde göruntulerden sadece ve sadece sansasyon olabilecek kısımlrı aldı.. biz internet ortamında kimin nasıl davranması gerektiğini anlattık fakat programcılar istedikleri kesimleri yayınladırlar.. hakkımızı butun platformlarda arayacağız.. bu hafta basın acıklaması ile olayı protesdo edeceğiz.
Bize gelirimiz soruldu.. bizde kucuk miktarlar olduğunu söyledik.. adamlar sadece 1 kanaldan aldığımız kirayı gösterip bizim bu işten 60-70000 ytl kazancımız olduğunu duyurdular.. oysa yalanın buyuğunu onlar söyledi biz değil .. bu arada zurna.net #sales kanalına giren arkadaşlar da görecektirki zurna.nette kanallar resmi olarak kiraya veriliyor. hem kazansam da kadir çeliğin nesine biz kimseye kazancını sorduk mu?
Seyirci Kitlesi yüksek oLan Bi Program...45 DakkaLık Röportaj Verirken Bunun Tamamınnın YayınLanamayacagının Farkında DeğiLmiydi?Adam Tabi İşine gelen YerLeri aLıcak Cok NormaL Ama Suc Gene Kadir Celikte İşin Gucun Yok gidip Bir İRC SahibiyLe Röportaj Yapıosun.ôncelikle sunu bi dûsûn, bu tûr olaylar butun IRC sunucularin'da olabiliyor, ama neden Zurna.Net masaya yatiriliyor? Demekki Tûrkiye'de IRC denilince onlarin'da akillarina, Zurna.Net geliyor Hani oturup 45 dakika konusup, 3 dakka roportaj yayinlamak'la olmuyor bu isler, o zaman geleceksin 3 dakika konusacaksin kardesim. İrc Denince O Geliyor Bu GeLiyor DeğiL konum...Ben Konuyada Gırmedım Yorum Yapmadım Dikkat Edersen... O yapıyor Bu Yapıyorda beni ilgiLendirmez...Sadece Dikkatimi Ceken Olay Arkadasın 45 dakkalık Röp. Yaptım Oralar Yayınlandı Demesi...Ona Karsılık Birşey SöyLedim...Tw Bu Tabiki İşine geLeneLeri YayınLayacakLar...Başka Ne yapmalarını Beklıyordunuz ? burada olayı uzun uzun acıklamaya gerek yoktur, en kisa zamanda basin aciklamasi yapilacaktir, görüntüler yakinda bir url adresinden sizlere ulasacaktir. İyi Sanslar Ozaman...Basın Acıklamasını Kısa tutsun bari Onunda Sadece Bi BöLümü faLan YayınLanmasın.ben izlemedim okudugum kadariyla reklam degil kotu bir imaj birakmis izleyicilerin gozunde buna hukuki tarafli bakarsak devletmi dersin devletin birimlerimi dersin ayni kola giriyor hepsi cok ustunuze gelecekler bu paralarla ilgili cunki ortada bu paranin gozuktugu resmi birsey yok...

Zurna net dedi ki...

Bence haklı, madem o kadar üstüne gidiyorlar tüm IRC serverleri kapatsınlar, MSN'yi kapatsınlar sohbet ortamlarını kapatsınlar bunlar olmasın.
Hiçbir sunucuda bunlar yok demesin kimse her sunucuda var...

Sonuç ne oldu; Zurna.net'in iyi reklamı oldu.

Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz...

Bana gore o röportaj tam bir fiyaskoydu.bu işten anlamayan bir insan izlediginde artıq IRC yi sapiklarin cirit attigi biryer sanarak cocuklarini sanki zararli bişiymiş gibi bundan uzak tutacak.Ben bekLerdim ki ReiS bu dunceLerin aksini anLatsin ne biLim en basitinden bi spamfiLterden bahsetsin.izLendiginde gorunun sadece muhabire kafa saLLayan bi goruntu oldu.Bence rekLamdan cok zarari oLdu.

Bir başka konu da arkadaşLar bu kanaLLari kapatmak taraftarligi yapmiş ki bana gore cozum kapatmakta degiL kontroL aLtina aLmaktadir.Bu kanaLLar kapaninca bu insanLar irc ye girmeyecekLer mi yada mesela sohbet kanalinda sapkinlik yapmayacaklar mi ?Hazir bu tip insanlar bir yerde toplamişken onlari orda kontrol etmek daha kolay olur.Bir dunya koruma botu var bunlar editLenip bu kanaLLar icin kuLLaniLamaz mi acaba?sadece bir fikir... arkadaşim o canli yayın degiLdi herneyse yaww adam kendini sawunamicaksa nie televizyona cikmayi kabul edior ?? butun irc yi bu sekiLde karaLamaLarina nie izin veriorr ? reklam ugruna deger mi ??? walla upload edilen bir yer var mı arkadaşlar ? .. İzleyemeyenler için .. tartışmaları okuyunca merak ettim doğrusu ...

ReiS e Sordum ama z-line aldık.
mhaha bende bi tek z-line maduru kendimi sanıyordum .))
waLLa arkadaşim ben pC başında izLeseydim kesin kayit aLirdim ki bu denLi neden tepki verdigimi butun herkez gorsun.bence zline atmak yerine cikip ben bu işi yuzume gozume buLastirdim demesi Lazim ki burda butun irc karaLandi artiq...
waLLa benim niyetim o yönde değildi ki .. Ne bileyim Hani TV ye çıkan insan bir yerlere mutlaka uplaod etmiştir diye sordum .. ReiS ne dedi ne demedi orada ne konuşuldu hiç fikrim yok ..Tek suçum upload edilip edilmediğini öğrenmekti...
kendini tam anlamıyla ifade edemdiğini düşünüyorum orada bi bölüm vardı Büyük Yalan Diğe IRC'ten para kazanıyormusun diye sordular hayır dedi ve arkasından bi skrec girdi başka biriyle o kişi zurnayı takibe almış ve sales odası ve kanal'a atılan topicleri görmüş yani meshurdan ziyada hüsran'a uhramış bir röp düşünmesi lazımdı server'ın 1.2 hafta kadar izlenmeye aldığını hede hodo diğe bir program değildiki objektif'in karşısındasın hernekadar bazı şeylere isyan ediyorsan kendi server'ındada röp verirker hatalarını kapatıcaksın ben isterdimki IRC Sorunlarını anlatsın ama reis sanırım zurnayı ön plan'a cıkarmış bir nevi Büyük Yalan Demiyimde Büyük Hüsran.
DefauLt [ Özcan'dı ]

Bence iyi bir program oldu öncelikle, sonrasında ise ReiS gerekli konulara gerekli cevapları verdi zaten, 1 kanalı da kapattı yanlıs hatırlamıyorsam, ama bu konu burada sınırlı kalmayacak galiba, daha cok konusulacak gibi geliyor, simdilik sussam iyi olur.
Bugünün dünü Star tv'de bir üniversitenin konferansı düzenlendi ve Osman DERELİOĞLU'nun da katıldığı bir konferanstı.
Üniversiteli öğrenciler bile bu televizyoncular karşısında lafları karıştırıp birbirine soktu.

zurna dedi ki...

Kolay gelsin arkadaslar.Zaten Ensest vs vs kanallar 3 4 hafta önce kapatılmıştı neden dün gündeme geldi onu anlamış değilim.

zurnanet mırç dedi ki...

7 Yıldır Zurna.Net'te Master nicki ile bulunuyorum. Başka bir Sunucu Değilde Zurna'nın hedef alınması şaşırtıcı bir konu. Zurnanetin Böyle Bir Şekilde Aşşalanması hoş bir konu değil bir kullanıcı olarakbenim fikrim. Daha öncede kapatılabilirdi olmuşa ve ölmüşe çağre yok demişler bi gaf olarak tabi edilebilir. Bizler Zurna.Net Kullanıcıları olarak Star Tv Objektif Ekibini Kınıyoruz. Gerçekleri Yansıtmadıgı için. 7 yılda nice kişiler tanıdık günlük hayatımızda görüştüğümüz insan sayısı çok fazla böyle sansasyon konuları ile Zurna.Net Ailesine kimse bir Zarar veremez Habercilik Bu olamaz. Kanal kiralanması vs vs konuları Zurna.Nete ait olan bi konu kazançsa kazanç zararsa zarar kimseyi irdelemez varsa bir suç açıklığa kavuşturulsun Bizlerde Ona göre Tavrımızı Koyalım ReiS'in Arkasındayız. Sonuç olarak bizler zurnada sohbet için bulunuyoruz başka konu kalması türkiyede irc tartışılır oldu önce diğer konular bi tartışılsın kamu oyunu bu tür sansayon yaratarak meşgul etmek bir haberciliğe yakışmaz. ;noki.

zurnanet indir dedi ki...

Objektifi neden kınıyorsunuz anlamıyorum?Türkiye'de habercilik zaten bu şekilde.Satır aralarından ibaret.ReiS in biraz daha dikkatli ve söyleyeceklerinin başka yerlere çekilmemesi için gayret göstermesi gerekirdi.Zaten neden yapıldığını anlayamadım.Böyle olacağı belli değil miydi? Programı kaçırmış olmanın üzüntüsündeyim, gerçekten merak ettiren bir konu, ReiS'in söylediklerini ve atıp tuttuğunu , havasını IRC yi savunurken görmek isterdim. Program kayıdını Youtube'a veya başka bir siteye atıp gösterebilecek bir arkadaş var ise sevinirim , izlemekten keyif duyacağım.Bi Haber Yapıyorsan + ve - yönleriyle kamu oyuna sunarsın.

zurna irc dedi ki...

Öyle Bi haber Yapılmışkı Sanki Kullanıcıların Hepsi o kanallarda Sohbet Ediyor Yüzlerce insan giriyor hergun.Tamam Yoneticilerin bir Yanlışı olabilir bu konuda ama gereğinin yapıldıgı Belli. Şahsen Ben 1 Kere Bile Girmiş Bi insan Değilim. Bi Haber Yapıyosan Düzgün Yapıcaksın Baştan Sağma Haberle Yürümez Bu işler. Adam Daha Neyin Haberini Yaptıgını bilmiyor Sunucudan site olarak bahsediyor öncelikle Kavramları öğrensin Haber Yapıcaksa Doğru düzgün Yapsın. Anlata Bilmişimdir Umarım.Çoğu yazılanı okudum, Mohikan arkadaşımızın ReiS in pastelediği yerleride okudum. Ben programı izlemedim ancak izlemek isterdim doğrusu.

zurnamirc dedi ki...

Neden Zurna.Net seçilmişe gelince doruk.net, ttnet, sohbetci.com gibi sunucular seçilseydi bi açık bulamazlardı tabii userleride Zurna.net kadar fazla değil.

zurna script dedi ki...

Zurna.Net Türkiye`nin en büyük irc sunucusu, haliyle Zurna.Net seçilcekti. Tabii adamların aradığı sansasyonel haberde zurna.net te mevcut. Bazı şeyleri abartıcaklarki haber olsun. Sunucunun 2. büyük kanalı #Gay. Ensest kanalının en çok usere sahip olduğu sunucu zurna.net.

zurna net yükle dedi ki...

Sunucu kanalları kiralanıyor. Yani adamlara malzeme çok. Ben ReiS in kanal kiralama konusunda talep var kiralanıyor demesini isterdim açıkçası. Zurna.Net emniyet iş birliği vardı. Özellikle çocuk *****su hakkında istismarcıları yakalarlarsa ip sini emniyete bildireceklerdi. Programda bundan bahsedilmiştir umarım. IRC tamamen karalandıysa yazık olur. SpamFilter olayları var. IBOT var Argo nicklerin kanaldan uzaklaştırılması gibi. Bunların ön plana çıkmasını, eksikliklerinde giderilmesini sağlarız şeklinde bi sonuç çıksaydı iyi bi izlenim olacaktı.

zurna download dedi ki...

İyi İMAJI tekrar basın önünde kazanmanız dileğiyle.ya işin asl-i sebebi gündemde zaten interneti karalama gibi haberler var işte chat sohbet odalarındada zurna.neti kestirmiş adamlar gözlerine haklılarda. bakın görüceksiniz ki yarın birgün MIT felan istihbaratlar zurna.nete girip nasıl karıştırıyorlar ortalığı görüceksiniz zurna netin sonuda youtube gibi kapancak. bence yazık oldu zurna nete ciddiden yazık oldu devlet el koyucak bu paraları alman şiçin vergisini çıkartıcak artık bu işde ticarete geçicek vergi isticekler her sunucu irclerden görüceksiniz zurna.net röportaj yapmakla yanlış yaptı bence. irc denince zurna.net akla gelmiyor! olayların başı canlı yayında zurna.net'te ensest ilişkiye giren bi cocukla bi adamdan zurna.net'e geliyor.. pohpohlamayı seviyorsunuz ama gercekler batıyor galiba ? zurna.net' i secmelerinin sebebi homoseksüel ilişkilerin oldugu, ensest ilişkilerin oldugu irc sunucusu olmasından dolayı.. yoksa zurna.net kaliteymiş , büyükmüş diye değil..
ben seyrettim aksam röportajı, kadir çelik reise soruyor " senin eşin cocugun buraya girdiginde rahatsız olmuyormusun" türünden bi soru. lafı geveledi geveledi anlamlı birşey söyleyemedi.e e tabi hal böyle olunca adam üstüne gidecek, işi bu reyting almak.. kendinizi savunamıyorsanız adamın sorularına mantıklı cevap veremiyorsanız adam tabi tamamını yayınlamaz, niye yayınlasınki ? insanlar saçmalıkları seyretmek zorunda değil..


olayın başını bilmeden yorum yapmayın.. zurna.netin bu kadar işin içine girmesinin sebebini öğreninde sonra yrum yapın.

zurna sript dedi ki...

evet burdan bende reise söylüyorum ailen sunucuna girdiği zaman rahatsızlık duyuyormusun duymuyormusun?Demekki iyi dinlememişsiniz ReiS cvp verdi Benim eşim ve çocukalarımda giriyor dedi zurnada sohbet odalarına. Ayrıca Zurna.Net Ensest veya Diğer Cinsel kanallardan oluşmuyor biraz dikkat edelim yorumlarda. ßazı kişilerin garazi var sanırım Zurna.Nete karşı pek bir tavırdalar onuda anlamış değilim. Unutmayalım ki Karalama çok kolay ama Alt Yapınız var ise Ne yapsanızda Karalanmaz. Herşeyin üstünden gelinir Eminim ki Herşeyin bi açıklaması vardır ön yargılı olmayalım bekleyelim görelim gereksiz polemik yaratmayalım. Dostum ben cok iyi dinLedim ve karim da bazen girior ancak sohbet kanaLLarina dedi.cocuklarini sordugunda benim makinemde guvenlik onlemleri var dedi net bi cvp vermedi ki o kanaLLari sormustu muhabir.. Birşey soracağım Z.net mi röportaj istedi yoksa objektif ekibi gelip size mi "röportaj yapalım" dedi ?
Ek olarak bende izledim. Felaket bir diyalog oldu. eviL 'e hak veriyorum. Objektif ekibi zaten sunucu belirli bir süre izlemiş ve gerçekleri görüp Türkiye'ye yansıtmıştır. Bunda ne ReiS'in ne de başkasının suçu vardır. Üzüldüğüm nokta ise IRC'nin Z-Net sayesinde kötü lanse edildiğidir.

Ek olarak şunu sorucam. DefauLt, LeadeR ve Coco irc'yi uzun bir süre bıraktıklarını açıklamışlardı. DefauLt orda hangi sıfatla bulundu ?hiç bişeyi değilde ben zurna.net 'in 50 milyara yaptırıyoruz dediği siteyi merakla bekliyorum hala 2 sene olcak .Arkadaşlar hepimiz Müslümanız bizim yapımızda kültürümüzde bu tür olaylar günah'tır. O kanalın irc sunucusunda açık olması tamamen yalnıştır, sebebi ise o tür ilişkileri yapanlara bir nevi sebeb oluyorsun o kanal açık oldugu için. O haberi izliyen ailelerde büyük tepkiye neden oldu ve çocuklarını internette sogutmak istiyecekler eminimki, buda demek oluyorki irc kötüye gidecek bundan sonra. Hayırlısı diyelim .) pardon ? benim zurna.net'te nick şifrelemişliğim bile yok. koydun ne mal oldugunu ortaya sende (binlerce evil varsa bu benim suçum değil.. "yersen") Biz burda neyi tartışıyoruz siz ne yapıyorsunuz hiç yakıştıramadım lütfen konuyu saptırmayın birbirinize hakaretler yağdırmayın. Lütfen.Arkadaşlar Kanallar Yaklaşık 4 hafta önce kapatıldı Dün Lanse Edildi. Röpörtaj Günü DefauLt Arkadaşımızda oradaydı sanırım, Bu süre zarfı içerisinde DefauLt Leader ve CoCoRiCo irci Bırakmışlardır.Bilinçsiz yapılan chat ölüme sürüklüyor
Bayram Düzenli ve Murat Akkaya adlı iki gencin önceki gün Zurna.net’te chat (internette sohbet) yaparken küfürle başlayan tartışmasının ölümle sonuçlanmasının ardından, Türk toplumunda internetin bilinçsiz kullanımı tekrar gündeme geldi.
Giderek yaygınlaşan ‘internet cafe’lerin bu tehlikeyi büyüttüğünü belirten uzmanlar ‘chat’in ölüm, intihar gibi sonuçlara yol açtığına dikkat çekiyor. Uzmanlar, internetin eğitim yönünün öne çıkarılmasını istiyor.
Bilge Adam Güvenlik Uzmanı Efe Önal, internetin başındaki kişilerin kendini eğitmediğini savundu.

zurnafinal dedi ki...

Zurna net değince benim aklıma Mehmet Ali Erbilin sunduğu " Aşk olsun " proğramı geliyor . Ticari amaç güdülen bir networkde bunların olması mümkündür. Şahsen programı arkadaşımın gece mesaj cekmesiyle izleyebildim.

Z-net in objektif programına cıkmasının nedenı Türk internetine faydalı katkıları degildir şüphesizki , yapılan incelemelerle Kadir Çelik'in sıkıştırmalarıyla neyin ne oldugu ortada aşikardir.

Yakında bir #Basın kanalı acıp topiclere basın acıklamasıda yapılır. Ama şuda bir gercektirki reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bence Zurna Net in tek para eden departmani #Help dir Oda Mohi kardeşimin başında olması. Şahsen ben tekrar dönmesine hiç hoş bakmamıştım.

Zurna ismi bir ekoldür ama kullanmasını bilene. Fikirlerim Zurna netin yönetiminin beni hayal kırıklıgına ugratmasıyla oluşmuştur hicbir kinim ve art niyetim yoktur.avalanche senden baska zurna.neti savunacak yetkili cıkmadımı kı sen saten bastan kendini tanıtarak yalan oldugunu belli edıyorsun 7 senelık master miş..pehh zurna.net sizin gibi yalama takımı ve yalancılar yüzünden hep geriye gidiyor saten..savunacaksanız da bari adam gibi savunun.öle yada böle kotu bir imaj bırakmış kim ister Türkiyenin en büyük ircinde böyle kötü şeylerin anılmasını. Merak Etme Beni Tanıyan çok iyi Tanıyor Version değişikliğinden sonraki Nickim Masterdir. Help Depatmanında Görev Yapmışımdır. Gelelim savunma işine. Ben 7 yıldır girdiğim bi yeri savurum elbette iyi veya kötü Yalakalık diyorsanız eleştiriye açığız Yalama Takımı vs kişilerin kimler oldugu bilinir. Beni Tanımadan kim oldugumu bilmeden ön yargıda bulunman bi saçmalık senin gibi bi Forum Admini Böyle Laflar Kullanıysa Benim Dicek Bişeyim Yok. En azından ben girdiğim sunucu hakkında yorum yapıyorum sunucu ile alakası olmayan polemik yaratmaya çalışan kişilerden değilim ağzı olan konuşuyo Bişeyleri Tam Öğrenin ondan sonra yorumlarınızı ona göre yapın. Bizlerde Bu şekilde anıldıgı için Savunuyoruz savunmalarıma bakarsan neleri savundugum gayet açık anlıyamadıysan Bu senin sorunundur. Herşeyi Bekleyerek Görelim. ;) Kimse gelipte zurna yı falanı filanı savunmasın böyle irc olmaz.Irc denilen yerde adam gibi muhabbet olur dostluk olur arkadaşlık olur.Çıkar adına bişeyler olmaz.Para kazanmak istiyorsan web sitenden kazanırsın yada adam gibi üyelikli sisteme geçersin para alırsın kontör de neymiş kontör alacaksın op olup olamayacağında meçhul.Kalkıp da dangalağın biri savunmasın şimdi zurnayı.

myzurna dedi ki...

Chat ortamında bir tek kişiyle sohbet etmenin beyin için bir darbe olduğunu bildiren Bakım, ‘chat’koliklerin kendi gelişimlerini engelledikleri gibi çevrelerine de aynı etkiyi yaptıklarını kaydetti. Chat’in, insanlar arası sevgiyi, iletişimi ve yakınlığı yok ettiğini vurgulayan Bakım, bu durumun depresyona sebebiyet vereceğini savundu. Bakım, önlem alınmaması halinde alkol bağımlılığı, panik bozukluğu, yüksek tansiyon, saç dökülmeleri ve intihar gibi bozuklukların oluşacağının da altını çizdi. Öncelikle eviL in Zurna bilgisinin burda boş sıkıp dolu tutturamayan arkadaşlardan nekadar iyi olduğunu bılıyorum.

zurnaindir dedi ki...

Chat ortamında bir tek kişiyle sohbet etmenin beyin için bir darbe olduğunu bildiren Bakım, ‘chat’koliklerin kendi gelişimlerini engelledikleri gibi çevrelerine de aynı etkiyi yaptıklarını kaydetti. Chat’in, insanlar arası sevgiyi, iletişimi ve yakınlığı yok ettiğini vurgulayan Bakım, bu durumun depresyona sebebiyet vereceğini savundu. Bakım, önlem alınmaması halinde alkol bağımlılığı, panik bozukluğu, yüksek tansiyon, saç dökülmeleri ve intihar gibi bozuklukların oluşacağının da altını çizdi. Öncelikle eviL in Zurna bilgisinin burda boş sıkıp dolu tutturamayan arkadaşlardan nekadar iyi olduğunu bılıyorum.

Zurna net değince benim aklıma Mehmet Ali Erbilin sunduğu " Aşk olsun " proğramı geliyor . Ticari amaç güdülen bir networkde bunların olması mümkündür. Şahsen programı arkadaşımın gece mesaj cekmesiyle izleyebildim.

Z-net in objektif programına cıkmasının nedenı Türk internetine faydalı katkıları degildir şüphesizki , yapılan incelemelerle Kadir Çelik'in sıkıştırmalarıyla neyin ne oldugu ortada aşikardir.

Yakında bir #Basın kanalı acıp topiclere basın acıklamasıda yapılır. Ama şuda bir gercektirki reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bence Zurna Net in tek para eden departmani #Help dir Oda Mohi kardeşimin başında olması. Şahsen ben tekrar dönmesine hiç hoş bakmamıştım.

Zurna ismi bir ekoldür ama kullanmasını bilene. Fikirlerim Zurna netin yönetiminin beni hayal kırıklıgına ugratmasıyla oluşmuştur hicbir kinim ve art niyetim yoktur.avalanche senden baska zurna.neti savunacak yetkili cıkmadımı kı sen saten bastan kendini tanıtarak yalan oldugunu belli edıyorsun 7 senelık master miş..pehh zurna.net sizin gibi yalama takımı ve yalancılar yüzünden hep geriye gidiyor saten..savunacaksanız da bari adam gibi savunun.öle yada böle kotu bir imaj bırakmış kim ister Türkiyenin en büyük ircinde böyle kötü şeylerin anılmasını. Merak Etme Beni Tanıyan çok iyi Tanıyor Version değişikliğinden sonraki Nickim Masterdir. Help Depatmanında Görev Yapmışımdır. Gelelim savunma işine. Ben 7 yıldır girdiğim bi yeri savurum elbette iyi veya kötü Yalakalık diyorsanız eleştiriye açığız Yalama Takımı vs kişilerin kimler oldugu bilinir. Beni Tanımadan kim oldugumu bilmeden ön yargıda bulunman bi saçmalık senin gibi bi Forum Admini Böyle Laflar Kullanıysa Benim Dicek Bişeyim Yok. En azından ben girdiğim sunucu hakkında yorum yapıyorum sunucu ile alakası olmayan polemik yaratmaya çalışan kişilerden değilim ağzı olan konuşuyo Bişeyleri Tam Öğrenin ondan sonra yorumlarınızı ona göre yapın. Bizlerde Bu şekilde anıldıgı için Savunuyoruz savunmalarıma bakarsan neleri savundugum gayet açık anlıyamadıysan Bu senin sorunundur. Herşeyi Bekleyerek Görelim. ;) Kimse gelipte zurna yı falanı filanı savunmasın böyle irc olmaz.Irc denilen yerde adam gibi muhabbet olur dostluk olur arkadaşlık olur.Çıkar adına bişeyler olmaz.Para kazanmak istiyorsan web sitenden kazanırsın yada adam gibi üyelikli sisteme geçersin para alırsın kontör de neymiş kontör alacaksın op olup olamayacağında meçhul.Kalkıp da dangalağın biri savunmasın şimdi zurnayı.

zurna youtube dedi ki...

Kullanıcıların bilgilendirilmesi gerektiğini kaydeden Önal, internetin kontrolsüz kalmış bir ortam olduğunu vurguladı. İnternetin özgür bir ortam olduğunu belirten Önal’a göre, özgürlüğün devam ettiği bu ortamda kendimizi korumamız gerekli. İnternette güvenliğin yüzde yüz olmadığını söyleyen Önal, “İnternet üzerinde bir sistem olmalı. Kendimizi orada kontrol edemeyebiliriz. Yaşantımızı neredeyse tamamen etkilemeye başlayan bu araca bir kural konmalı; ama bu kuralları koyarken internetin sınırlarına dikkat etmek gerekli.” dedi. Uzman Psikiyatrist Bahadır Bakım, kısa bir zaman için bile olsa chat yapmak için bilgisayar başına geçen bir kişinin vakit ilerledikçe içten gelen bir tepkiyle kendini kontrol edemez hale geldiğini kaydetti. Saatlerce bilgisayar başında oturmanın birtakım psikolojik bozukluklara sebep olduğunu vurgulayan Bakım, bu sebeple beynin kendini geliştiremediğini belirtti. Bakım, chat ortamına genellikle sosyal fobik özellikleri olan, kişilerle yüz yüze gelmekten korkan, toplum içinde başkalarının yanında yemek yiyemeyen kişilerin girdiğine de dikkat çekti.

mirc zurnanet dedi ki...

mirc denince akla gelen tek mırç zurnanet"dir.

mirc zurna net indir dedi ki...

Degerli arkadaşlar Irce-zurnanet bünyesine kattıgımız son sunucu Irce-diyalognet olmuşturSürekli gelişen ve büyüyen Platformumuzda yetkili alımlarımız devam etmektedir

Irce-diyalognet adına Sahibi : TechnicaL

bursa zurna net dedi ki...

zurna.net sunucusunda en çok girdiğim oda bursa sohbet odasıdır.Diğerlerini bence sollayan bir kanal.

zurnanet mirc indir son sürümü dedi ki...

Zurnanet her zaman türkiyenin önde giden sunucusudur.Adamlar bakım dahi yapmıyorlar.Yoksa bakım yapsalar adam gibi yönetim olsaydı zurna şuanda 3000 bulurdu.

zurnanet yükle dedi ki...

türkiyenin en büyük eşcinsel sohbet sunucusu.Zurnanet yabana atılmaz.özellikle gay odaları iyi iş yapıyor varmı gabile'den sonra zurnanetten daha iyi bir site

mirc ilk tv ye cıkanlar dedi ki...

zurnanet tv çıkan ilk ve tek sohbet ve çhat sitesidir.

Yorum Gönder