Mirc tanıtımları

Türkiye"nin en çok ziyaret edilen mirc indirme sitelerinden birisi olan mircindirme.blogspot.com sitesinde sizinde türkçe mirc"inizin bulunmasını istermisiniz ?

Cevabınız evet olmalı.Neden diye soracak olursaniz sitemize eklemiş olduğunuz türkçe mirc"ler hem download edilecek ve hemde google aramalarında sizin mirc"iniz adına başka mirc indirten sitelerin önüne geçerek mirc"inizin güvenle inmesini sağlıyoruz.

Mirc tanıtımı yapmanızın size olan faydaları.

1- Eklediğiniz mirc sitemizin türkçe mirc kategorisinde yayınlanmakla beraber üst sıralara eklenecektir.Sitemizin en çok ziyaret edilen sayfasıdır.Bu sayfa sayesinde baya bir download almış olacaksınız.
2- Mirc"inizi hem mirc coderları hemde sunucu sahipleri tanıyacaktır.
3- Bu aralar bir çok mirc sahipleri bu konuda sıkıntı yaşamaktadır.Google ve diğer arama motorlarında bir çok websiteler mirc"lerin adlarını kullanarak farklı mirc"ler indirtmektedir.Bu yüzden ekleyeceğiniz mirc"ler google"de üst sıralarda sıralanarak kullanıcılarınıza daha kolay erişim sağlayacaktır.Sitemizin içeriğinin tamamı mirc olmasından dolayı ilgili mirc aramasında % 80 üst sıralara çıkacaktır.Bu sayede kazancınız olacaktır.

Bunun gibi bir çok yarar sizin menfaatinizedir.

Mirc tanıtım yaparken uyulması gereken kurallar.
Öncelikle mutlaka ve mutlaka türkçe"niz tanıtıma uygun olmalıdır.İçerik sırf muhabbet olsun diye değil bilgi içerikli olmalıdır.Ve en az mirc"inizin tanıtımındaki paragraf sayısı en az 3 olmalıdır.Giriş, Gelişme, Sonuç.



Giriş Paragrafı : Paragrafın anlatmak istediğini, konusunu belirten cümledir. Bir iki cümleyi geçmez ve paragrafın başında yer alır.


Gelişme Paragrafı : Paragrafın açılıp ilerlemesi için, örneklerden, karşıtlıklardan, benzerliklerden faydalanma bölümüdür. Bu bölüme geçiş paragrafı da denir.

Sonuç Paragrafı : Paragrafın son cümleleridir. Sonuç bölümü, çoğunlukla, tek bir cümleden meydana gelir. En kuvvetli fikir, en önemli görüş, sonuç cümlesinde yer almalıdır.

Tabi bu tanıtımın içerisinde cümlelerinizde mirc"in yapımcısı, kaç yılında yapıldığı, türkçe mirc"in hangi sürümü olduğunu ( bunu mirc"inize //echo -a $version yazarak görebilirsiniz ), hangi siteye ait olduğunu belirtiyorsunuz.Ve en alt kısmada mirc"inizin download adresini yazıyorsunuz.Tabi bu download adresi daha sonrasında ekibimiz tarafından düzenlenerek en üste eklenecektir.

Tüm istenenler hazır olduktan sonra mirc tanıtımları"nı alttaki kutucuğa yorum olarak gönderiyorsunuz.

Not : Kesinlikle ve kesinlikle bu istenilenlerin dışında yapılan mirc tanıtımları eklenmeyecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder