Yüzük mirc indir

Yüzük Türkçe Mirc v1.0 : 16 temmuz 2008 tarihinde çıkmıştır.



Yüzük mirc türkiyenin ilk mirclerinden birisidir.Yıllardır çıkarmış olduğu versiyonları ve kaliteli ortamları ile baya sevilen bir mirc sohbet programıdır.Bu sayfadan indireceğiniz sürüm ise son sürüm olan Yüzük Türkçe mIRC V1.0"dır.Programın resmi web sitesi yuzuk.net"dir.Bu sayfadanda indirdiğiniz mirc yuzuk.net ile aynı mirc"dir. ait olmaktadır.

Yüzük mirc"in bu sürümünde rahatlıkla Mynet sohbet ağına bağlanabiliyorsunuz.Bu sayede bir çok kullanıcıda mynet mirc olarak kullanmaktadır.Mynet"e her mirc programı ile bağlanılmadığı için yüzük mirc türkçe versiyonu çok tutulmaktadır.

Kısacası yüzük mirc türkiye"nin öncü türkçe mirc"leri arasında yer almaktadır.

Bu konunun asıl amacı " Yüzük mirc indir " dir.

8 yorum:

aslan_infaz_team dedi ki...

Siteniz çok güzel bu siteyide tavsiye ederim:

Gültekin pekar dedi ki...

teşekkür ederiz.Henüz yeniyiz.Umuyoruz ki dahada güzel olacaktır.

yüzük mırc dedi ki...

Yüzük mirc gerçektende bu işin hakkını veriyor.

yüzük mirc 2010 indir dedi ki...

yüzük mirc 2010 indir mynet yada diğer sohbet sunucularına bağlan.

yüzük mirc indir dedi ki...

Merhaba,

sibersahne.Com, yeni bir mIRC Script’le karşınızdadır. Daha doğrusu klasik ve eski bir script.

Bu kez, kendi alanımız olan bir programı çıkartmış bulunmaktayız. Program hakkındaki açıklamalarsa aşağıda yer almaktadır.

Bu programı neden sizlere sunduk?

Evet, bazı kullanıcılarımız da bilir ki ilk olarak “yüzük” adını kullanan site bu programı 2003 senesinde hazırladı. Ancak daha sonra dördüncü sürümünü ve soft sürümünü çıkarttı. Yaklaşık olarak bir senedir de Türkçe mIRC programları dışında kendi scriptlerini indirtmiyorlar ve sitelerini haber sitesi durumuna getirdiler. Eskiden Yüzük Script’e alışan, vazgeçemeyen kullanıcılarıysa bu noktada açıkta kaldılar. Tabii biz de bu durum karşısında arşivimizde bulunan programı sizlere sunmayı uygun gördük. Yani, burada bir emek hırsızlığı kesinlikle yok. Zaten kendimizin yapımı olan program; “Yüzük Script 9″‘dur ve bu programı biz yazmadık. Yalnızca şu anda Yüzük 3′ü indirme olanaklarını kapattıkları için sizlere bu programı sunuyoruz. Eskiden Yüzük 3 kullanan ve bu programın arayışında olduğu için sitemize giriş yapan kullanıcılarımız, ne demek istediğimi anlamışlardır.

Programı indirmek için bu bağlantıyı veya aşağıdaki resmi kullanabilirsiniz.


İyi sohbetler dileriz.

yüzük türkçe mirc dedi ki...

Merhaba saygı değer çet sitesi takipçileri,

Bu sayfadaysa; Sibersahne ekibinin siz kullanıcıları için hazırlamış olduğu Türkçe mIRC programını tanıtacağız.

İndir!

Bu program, sohbet etmenizi kolaylaştırmak için hazırlanmış olan bir yardımcı araçtır. Khaled Mardam-Bey tarafından hazırlanan mIRC, Sibersahne yönetimi tarafından Türkçe’ye çevrilerek Türkiye’den bizi tercih eden kullanıcılarımızın kolay sohbet edebilmeleri amaçlanmıştır.

Programı kurduktan sonra, “F1″ tuşuna basarak kolaylıkla sohbet odalarına bağlanabilirsiniz. Bağlantı kurulduğundaysa, her türlü arkadaşlığı kurabilir ve hatta kendinize yeni bir aşk bulabilirsiniz.

Sibersahne ailesi, sizlere hoş sohbetler diler.

yüzük script dedi ki...

Merhaba saygı değer çet sitesi takipçileri,

Bu sayfada; aylardır indirilen ve Sibersahne.Com sohbet sitesinin vazgeçilmezi olan Yüzük Script’i sizlere tanıtacağız. Gerek bu sohbet programının özellikleri, gerek indirme bağlantısı, gerekse kullanımı hakkında temel bilgileri vereceğiz.

- Yüzük Script’in son sürümü olan v9, Mayıs 2009 itibariyle downloada açık bir biçimde internet sitelerindedir.

Program Adı: Yüzük Script v9 - Sohbet Programı
Program işlevi: Chat odalarına bağlanmanızı sağlar.
Yapımcı: armoling_yesil
Hazırlanma tarihi: Mayıs 2009
İletişim: admin@sibersahne.com
Programı indir: İndirmek için tıklayınız.

Dikkat!: Yüzük sohbet programını, lütfen kaynak kısmı www.Sibersahne.Com olmayan hiçbir siteden yüklemeyiniz. Aksi takdirde, bilgisayarınızda oluşabilecek hiçbir sorundan sibersahne.Com çet sitesinin yönetimi sorumluluk kabul etmez. Yüzük mIRC Script’in tüm sürümlerini, bu adresten güvenle indirebilirsiniz ve chat odalarına bağlanabilirsiniz. Programımızı kullanarak eğlencenin doruklarına varıp, çetleşirken; kendinizi oldukça rahat hissedebilirsiniz. Çünkü bu sohbet programı, beş farklı antivirüs taramasından (Kaspersky, McAfee, Norton, Panda, Nod32) geçirilmiştir.

Script’in, tüm hakları yuzuk.net’a aittir. İzinsiz olarak programın çalınması ya da içinden bir bölüm alınması yasaktır.

Yukarıda açıklamasını okuduğunuz sohbet programı ve bağlı olduğunuz çet sitesi hakkında, her türlü önerilerinizi ve şikâyetlerinizi; admin@sibersahne.com adresine iletebilirsiniz.

İyi sohbetler…

yüzüknet dedi ki...

yüzüknet mynet mirc girişi yaparak son zamanlarda türkçe mirce damgasını vurdu.

Yorum Gönder