Mirc sohbet, Mirc chat

Mirc sohbet, Mirc chat Kategorisinde Bulunan Konular :

Gabile sohbet, Gabile chat


Söyle sohbet, Söyle chat


Kardelen sohbet, Kardelen chat


Mirctürk sohbet, Mirctürk chat


Intel sohbet, Intel chat


Zurna sohbet, Zurna chat


Papatya sohbet, Papatya chat


Yüzük sohbet, Yüzük chat


Kralsensin sohbet, Kralsensin chat

14 yorum:

gezginler mirc sohbet dedi ki...

gezginler mirc sohbet odaları burası olsa gerek.

mirc sohbet programı dedi ki...

Değerli çet severler,

Hemen; mIRC indirebilirsiniz.

Son zamanlarda özellikle kötü niyetli kişilerin iyice arttığını sıkça görüyoruz. Artık bu tür bireyler de kendilerini geliştirdiler, direkt sitelerinde trojan kullanmak yerine sözde kendilerinin yapımı olan bazı mIRC sohbet programlarıyla bilgisayarlara virüs yaymaktalar. Bu nedenle, sitemizdeki sohbet girişini kullanmayıp mIRC çet programı indirecekseniz de çok dikkatli olunuz. Kesinlikle ve kesinlikle, sohbet programı indirirken orijinal sitesi olan mirc.com sitesini kullanınız. Eğer Türkçe mIRC kullanmak, daha kolay chat odalarını anlamak düşüncesindeyseniz de sitemiz dışında bir yerden bu programı edinmeyiniz. Yukarıda da anlattığımız gibi bazı kötü niyetli site sahiplerinin kurbanı olma olanağınız vardır.

Sitemizin her sayfasında bulunan “Türkçe mIRC Sohbet Programını İndir” bağlantısını kullanarak veya şu an okumakta olduğunuz yazı sayfasının üst bölümündeki bağlantıdan mIRC sohbet programı indirebilirsiniz.

mIRC rahatlığıyla, iyi sohbetler dileriz.

Sayfa etiketleri: türkçe mirc, mirc, mirç, mırç,

mirc chat dedi ki...

Bildiğiniz gibi şimdiye kadar sizlere sohbet etmeniz için hep java tabanlı sohbet olanağından söz ettik.

Artık bedava sohbet odalarına “Sibersahne mIRC Script” programıyla bağlanabileceksiniz. En kısa zamanda bu sohbet programının ekran görüntüleri sizlerle paylaşılacaktır. mIRC sohbet programını bu sayfadan indirebilirsiniz.

Sibersahne Script Hakkında:

Sohbet programımız, “Rohit” kullanıcı adlı arkadaşımızın sibersahne.com‘a hediyesi olmuştur. Kendisi gerek görsel, gerekse işlevsel yönlerden mIRC‘yi alıntılar da kullanarak tasarlamıştır ve kullanıma sunulmuştur.

Aslında “Regex” olarak 2007′de başlayan ve 2009′da biten, profesyonel mIRC Scripting maceram düşünüldüğünde; bu programı yazabilirdim ancak artık hem bu alanla ilgilenmediğim hem de zamanımın yeterli düzeyde olmaması nedeniyle Şevket arkadaşımız programı hazırlamıştır.

Chatı hakkında tanıtıcı ekran görüntüleri, ileride açılacak olan “Sibersahne mIRC” sayfasından sizlere sunulacaktır. Şimdilik programı direk indirebilir ve mIRC sohbet bağlantısı kurabilirsiniz.

>>> İNDİR!

Yukarıdaki bağlantıyı kullanarak bu mIRC sohbet programını hemen indirebilirsiniz.

İyi sohbetler!

türkçe sohbet dedi ki...

Türkiye’nin Türkçe sohbet sitesine hoş geldiniz!

Birçok sohbet siteleri değişik dillerde odalar bulundurmaktadır. Türkiye’deki çoğu sohbet sitesi, içerik bakımından Türkçe’dir ancak sohbet odalarının bazılarında yabancı dillerde sohbet etme olanağı sağlayabilir.

Sitemizin de ilerleyen zamanlarda tüm dünya kullanıcılarına hitap etme, diğer dillerde de hizmet verme gibi amaçları bulunmaktadır; ancak şu anda yalnızca Türkçe sohbet hizmeti vermekteyiz. Sitemizden chat bağlantısı yaptığınızda tüm menüler, karşıdan gelen iletiler Türkçe dilindedir.

Eğer, sohbet odalarına mIRC programıyla bağlanacaksanız bazı mIRC programları içerik bakımından İngilizce olabilir. Bu yüzden sitemizdeki Türkçe mIRC adlı sohbet programını kullanarak bağlantı yapabilirsiniz. Böylece tamamıyla anlayarak ve herhangi bir çeviri sıkıntısı yaşamadan muhabbet etmiş olursunuz.

İyi sohbetler dileriz.

mırcturk sohbet dedi ki...

Bu sayfada mircturk sohbet girişide bulunmaktadır.Yukarıdaki mirctürk sohbet linkine tıklayarak bağlanınız.

mirc chat gezginleri dedi ki...

mirc chat gezginleri son zamanlarda en etkili bir program sitesi.Çok güvenilir olsa gerek ki bu kadar tutuluyor.

mirc chat dedi ki...

mIRC chat girişi yapabilmeniz için birçok ayrı mIRC chat programı kullanabilirsiniz.

Bu konunun benzerini, “mIRC Sohbet” sayfasında da sizlerle paylaşmıştık ancak Google’a girip “mIRC Chat” biçiminde arama yapan kullanıcılarımız olabilir. O nedenle buradan da anlatalım istedik.
mIRC Chat: Kısaca bu tanımlamayla açıklanan kavram, mIRC Script adı verilen chat programlarınca sizlere sunulan bir hizmettir. mIRC Chat yapmak demek, kısaca site üzerinden değil de bir chat programı aracılığıyla çetleşme ortamlarına, yani chat odasına bağlanmaktır.

Siz de hemen, bir chat programı indirerek doyumsuz sohbetin tadına varmaya başlayabilirsiniz. Bunun için yan tarafta bulunan “En Kaliteli Sohbet Programları” menüsünden, bir adet mIRC chat programını indirebilirsiniz ve chat yapmaya mIRC Script farkıyla başlayabilirsiniz.

Aynı zamanda dilerseniz üst bölüme takma adınızı girebilir ve mIRC chat olmasa da web chat yapmış olursunuz. Seçim sizin!

sibersahne.com, Türkiye’nin en özgün ve kullanıcılarını bilinçlendiren chat sitesi olarak mIRC chat konusunu açıklamaktan gurur duyar. Her şey kullanıcılarımız için…

mırc sohbet dedi ki...

Saygı değer chat sever kullanıcılarımız,

mIRC, “mIRC nedir?” yazımızda çok önceleri tanımladığımız bir kavramdır.

Şimdiyse sizlere mIRC üzerinden sohbet odalarına nasıl bağlanacağınız konusunda açıklama yapacağım. Çünkü sitemizden iki yolla çetleşmeye başlayabilmektesiniz: Bunlardan birisi, her sayfamızın üst bölümünde yer alan “Chat Odaları’na Bağlan” bölümü, diğeriyse bir mIRC tabanlı sohbet programını indirip bağlanmak.
mIRC programlarımız şu an için Yüzük Script v9, Yüzük Türkçe mIRC, Yüzük Script v3, Zurna Script ve Kelebek Final programları olmak üzere altı adettir. Hepsinin de temel özelliği, sohbet odalarına site üzerinden değil de kendi bilgisayarına bir MSN Messenger gibi kurduğunuz programdan bağlanmanızı sağlamaktır. Tüm programlar için ayrı ayrı, uzun emekler sarf edilerek sizlere hem hoş bir görünüm hem de yüksek işlevsellik kazandırılmıştır. Yalnızca, Türkçe mIRC programında fazla bir özellik yoktur. Bu programın da özelliği yalınlığı ve kullanım kolaylığıdır.

mIRC sohbet programlarını indirebilmeniz için Sohbet Programları sayfasından yararlanabilirsiniz. Burada, tarafımızca yeni hazırlanmış mIRC Script’ler de güncel olarak eklenip açıklanmaktadır. Türkçe mIRC programını hemen indirmek içinse aşağıdaki resmi kullanınız.


Hoş sohbetler dileriz.

mirc alem sohbet kanalı dedi ki...

Mirctr.org"u sitemizden yazı alıntı yapıp sonrasında kaynak göstermediği için tebrik ederiz.Devam etsinler böyle.

mırc sohbet direk dedi ki...

bu bölümde hiçbir üyelik işlemine tabi tutulmadan sohbet edebilirsiniz

lütfen sohbetlerimizi seviyeli yapalım..



kalıcı bir yazım olsun diyorsanız we elektronik posta adresi almak yada yayınlamak istiyorsanız ziyaretci defterimize yazabilirsiniz

mirc 2010 sohbet dedi ki...

2010 yılında sohbet yine sibersahne.com"da yapılır diyorum başkada bir şey demiyorum.

türkçe mirc chat ücretsiz dedi ki...

arama motorlarında direk mircindirme.blogspot.com çıkıyor hayırlı olsun umarım en kral yerler sizin olur arkadaşlar.

bedava chat siteleri ındır dedi ki...

Yukarıdaki mirc sohbet sayfaları sayesinde chat programları indirebilirsiniz.

bedava sohbet mırc turk dedi ki...

mırc turk dunyanın belkıde ılk kurulan en buyuk mırc portalıdır.

Yorum Gönder