Türkçe Mirc 6.2 indir

Buradasınız ! : Mirc indir >> Türkçe mirc sürümleri >> Türkçe Mirc 6.2 indir.

SiberSahne Türkçe mirc 6.2 indir Link - 1sibersahne.com )

Yapımcı: armoking_yesil
Sürümü : 6.2
Eklenme Tarihi: 11.07.2010
Dosya Boyutu: 1.1 MB
Lisans: Ücretsiz.

Mirc 6.2 mirc.com"un 8. sürümüdür.28 Temmuz 2006 yılında yayınlanmıştır.Günümüzde mirc siteleri arasında sponsorumuz olarak bilinen sibersahne.com adresi tarafından türkçe mirc olarak kodlanmıştır.Ve türkçe mirc sürümlerinin belkide türkçe mirc 6.21"den sonra en iyi versiyonlarındandır.Türkçe mirc 6.2 indirmek için yukarıdaki linki veya resimi kullanınız.Turkishmirc.net son olarak türkçe mirc 6.2"den sonra yakın zamanda türkçe mirc 6.35"ide türkçe mircler arasına katmayı düşünüyor.En kısa zamanda türkçe mirc 6.35 indirmeniz için sitelerinde linki bulunacaktır.

Mirc.com"un mirc 6.2 hakkındaki yazısı. (Google çeviri sayesinde ingilizceden türkçeye çevirilmiştir. )


Tabii ki bu yeni sürüm arabaları adreslerini ve diğer yorum ve bir önceki sürümünden sonra alınan çoğu. Bir önceki sürümünde eklenen UTF-8 desteği çok fazla zaman harcamak Khaled dışında. Eğer UTF-8 bildiği gibi size garip, uluslararası karakter fontları kullanmak için izin veren bir yazı tipi kodlama sistemidir. Eğer kendi dilinizde sohbet istiyorum Bu tabii ki bir sürü yardımcı olur!
mIRC varsayılan araç çubuğu artık özelleştirilebilir a / toolbar komutu ile. Eğer, taşıma ve silme düğmeleri eklemek kendi simgeleri ekleyebilir ve tabii ki, onlara kendi komutları ekleyin.

Popüler istek de treebar eklendi. switchbar benzeyen kanallar ile Bu listeler ağ bağlantıları, sorguları ve diğer açık pencereleri. Bu birçok yönden switchbar gibi de davranır. Sen ve çökme ağaçlar, tıpkı senin gibi beklene genişletebilirsiniz. Sağ bir öğeyi tıklayarak bu pencere için normal menü açılır. Sağ treebar boş bir alanı tıklayarak çeşitli ekran seçenekli bir menü açılır. Treebar genişliği fare ile sınır sürükleyerek ve ayarlanabilir gibi hemen hemen tüm diğer pencereleri arka plan ve metin renkleri ile renk iletişim kurulabilir. toolbar treebar gibi / / / ana mIRC pencerenin sağ sol alt üst yeniden konumlandırılabilir!

Bu versiyonda bazı UTF-8 ile ilgili hata, metin sarma ve kopya ile hata / UTF-8 etkin pencere "display" veya "encode" yapıştırma gibi sabit olduğunu ve hata sipariş ile ilgili hangi SJIS / JIS ve UTF-8 kodlamaları uygulanır. Çok daha önemli UTF-8 desteği büyük mIRC bu sürümünde tüm dünyadaki insanların kendi dillerinde sohbet sağlamak için, kendi yazı ile, çok daha az çaba sarf ile her zamankinden önce geliştirilmiş olmasıdır. çok font saydırma / font bağlantı eklenmiştir destek yapmak için. Bu mIRC tüm karakterler gerekli bakılmaksızın font kullandığınız görüntülemek için, sen bir yere sisteminizde gerekli yazı tipleri varsayarak sağlar. mIRC font boyutları vb maç çalışır Khaled kendi önbelleğe yordamları uyguladığı süreci hızlandırmak / karakter referans hızlı font etkinleştirmek için.

Çeşitli diğer değişiklikler şunlardır:

XP ve klasik temaları daha iyi destek hızlı yeniden metin, sarma masaüstü pencereleri iletişim bulmak bir hata, bir sel koruma hata, bazı ajan konuşma hata ve çeşitli $ a saptamak için regsubex () ve $ regsub () hata ayrıştırma,
ve başarılı bir gelecek sunucu bağlantısı girişimleri öncelik bağlı idi mIRC artık mağazalar sunucuları ... ve daha bir çok. deneyimli kullanıcılar ve bu yeni sürüm değişiklikleri ve diğer yeni thingies yığınları vardır betik meraklıları için oynamak. Size yeni veya geliştirilmiş tanımlayıcıları keşfetmek için ve eklenmiş olan yeni etkinlikleri öneririz. Sen kazmak Web'de mIRC olarak yardım dosyasını ve whatsnew.txt üzerinden değişiklik ve etkisi tam listesini öğrenmek gerekir. Bazı değişiklikler, bazı gerekir - onlarla oynamak için zaman ayırın lütfen ve nasıl çalıştığını görmek alışmak.

tüm sorular ile web sitesinde aklınıza gelebilecek Tartışma Forumları ziyaret etmeye davet edebilir miyim? Forumlar herşeyi mIRC ilgili büyük yardım teklifi! mIRC kullandığınız için teşekkür ederiz, IRC eğlenceli.

4 yorum:

IRCConnect dedi ki...

Gerçekten Çok Güzel Bir mIRC Script Herkeze Tafsiye Ederim.

Adsız dedi ki...

Slm hocam sitemap kurulumunu anlatırmısınız wp?

Gültekin pekar dedi ki...

Adsız akşam fatihbayantemur.blogspot.com adresimde yayınlarım.Ordan öğrenirsin.

Gültekin pekar dedi ki...

http://fatihbayantemur.blogspot.com/2010/07/wordpress-sitemap-kurulumu-ve-ayarlar.html sayfasında anlatım yapıldı.

Yorum Gönder