Türkçe mirc 6.35 indir

Türkçe mirc 6.35 Indir - Link 1 ( sohbetkampi.com )

Türkçe mirc 6.35 Indir - Link 2 ( mirctr.org )

Türkçe mirc 6.35 Indir - Link 3 ( mircalem.net )

Türkçe mirc 6.35 indirmek için yukarıdaki linklerden birisine tıklayınız.Bu linklerden 1 ve 2.si türkçe mirc hizmeti veren türk sitelerden inen türkçe mirc sürümlerinden mirc 6.35 versiyonudur.Diğer 3. link ise mirc"in kendi üreticisi olan ingiliz firmasından inen mirc 6.35 versiyonudur.

Türkçe mirc 6.35 mirc"in son versiyonudur.17 ekim 2008 tarihinde yayınlanmış ve şuana kadar ( 2010 ) henüz mirc"in yeni sürümü çıkmadı.Umuyoruz ki mirc 6.35 sürümünün yeni versiyonu yakın zamanda çıkacaktır.Yoksa mirc bu gidişle büyük çöküş içine girecektir.

Mirc 6.35 sürümü için mirc.co.ltd şirketinin açıklaması :
Mirc"in bu sürümü öncelikle bir güvenlik sürümüdür.mIRC kullanıcılarının güvenlik sorunu olmayan, standart sunucularda, çok uzun takma ad kullanımıyla ilgili sorunlar yüzünden yükseltmeleri için tavsiye edilir.
Birkaç diğer küçük sorunlar da bu sürümde giderilmiştir.

Bu küçük bir güncelleştirme olmasına rağmen, yükseltmeniz önerilir.Önemli değişiklikleri ve tüm kullanıcıları içerir.

17 yorum:

türkçe mirc 6.35 indir dedi ki...

mIRC iletişim, paylaşım, dünya üzerindeki diğer IRC networklerinde diğerleri ile oynama veya çalışmak için, çok kullanıcılı grup konferanslarında veya bire bir özel görüşmelerde kullanılabilen Windows?un tam donanımlı Internet Relay Chat istemcisidir. Yüksek konfigürasyon ve gövde listeleri, dosya transferleri, çok kullanıcılı bağlantılar SSL şifrelemeleri, proksi destekleri, UTF-8 görüntülemeleri, özelleştirilebilir sesleri, seslendirilmiş mesajlar, tepsi uyarıları ve mesaj girdileri gibi destek özellikleri olan temiz ve pratik bir arayüzdür. Versiyon türkçe mirc 6.35'de güvenlik arttırılmıştır.Türkçe mirc 6.35 indir"meniz için en uygun adres burasıdır.

mırctr 6.35 türkçe ücretsiz dedi ki...

Ben mırctr 6.35 türkçe ücretsiz linkinden indirdim.Sizlerede tavsiye ederim.

türk mırç 6.35 indir dedi ki...

türk mırç sürümünü 6.35 indir"dim sayenizde.Çok teşekkürler efendim.

mirc 635 gezginler indir dedi ki...

Yeridir beni yakan mircin biridir.Yaşıyorum sanma bu can diridir bu mirc beni erim erim eritti.He vallaha haklısın kardeş.Ne diyelim allah yardımcın olsun.

mirc 6.35 indir dedi ki...

mirc 6.35 indir diyorsunuz tamam indirelim ama şahsen ben mirc.com"u buradan kınıyorum.Sene 2010 oldu halen bir mirc sürümü çıkarmadılar.Ve kameralı sohbet veya sesli chat siteleri bu yüzden mirci kullanılmaz hale getirdiler.

mırc 635 dedi ki...

Mircindirme sitemizin Türkçe mIRC 2010 Indir bölümüne türkçe mirc 6.35 sürümü olan bir sitenin sponsorluğu aranmaktadır.Sponsor olmak istiyorsanız sponsor sayfamızdan bize ulaşınız.Sponsor olmak için mirc indir aramasında ilk 5 sayfada bir sitenizin olması gerekmektedir.

mırç alem 6.35 indir dedi ki...

Birgün sona erecek mi ? yoksa hayat boyunca bu acıyımı taşıyacam.Umarım bu illetten kurtulurum.Kalbim çok ağrıyor ve sanki kaynar sular dökülüyor.Hayat tat vermiyor.Rabbim herkesin sıkıntısını gidersin.amin.

türkçe mirc 6.35 programı dedi ki...

türkçe mirc 635 sürümü bugün mirc şirketinin son versiyonudur.O yüzden baya bir kullanıcı kitlesi bulunmaktadır.

6.35 türkce mirc dedi ki...

sanne diyorum adam halen ne var diyo.ya işine baksana sanane kardeşim.hadi ordan kş kış.

mIRC v6.35 dedi ki...

17 Ekim 2008 tarihinde, şu anda son mIRC sürümü olarak bilinen mIRC v6.35 yayımlandı. Sizlere bu sayfada, yeni ve son sürümün özelliklerinden bahsedeceğiz.

Aslında pek de yeni sayılmaz çünkü mIRC.Com, son bir senedir yeni çalışmalar yapmadı. Ancak yine de biz, en sonmirc olarak bilinen sürümü sizlere tanıtmak istedik.

mIRC v6.35 Yenilikleri:
1.mIRC’nin, bağlı olduğu chat sunucusundan düşmesine neden olan uzun takma ad açığı kapatıldı.
2.PCRE v7.8 ve OpenSSL 0.9.8i kütüphanesi güncellendi.
3.“Script Editörü“‘ne, “Satır Numaraları” özelliği eklendi. Böylece satır numaralarının gösterimini, editörden iptal edebileceksiniz.
4./toolbar komutunda bulunan, Bitmap ayarlarında oluşan açık giderildi. Böylece varsayılan buton, sorunsuz olarak çalışacaktır.
5.Custom dialogları, belirtilen limit dahilinde yazılarda “
6.rich” özelliğini desteklemesi sağlandı.
7.Listbox pencerelerinin gösteriminde oluşan Bir hata giderildi. Pencerelerin Yatay sıralamasında oluşan bu hata giderilerek, sorunsuz olarak sıralanması sağlandı.
Not: Şu anda son sürümü, Türkçe’ye çevirmiş değiliz. Şimdilik aşağıdan v6.2 sürümünün Türkçe’sini indirebilirsiniz.

Tıkla - İndir

Kısa zamanda, mIRC‘nin son sürümü olan v6.35‘i de mIRC Scripting ekibimiz; Türkçe’ye çevirerek sizlerin sunumuna açacaktır. Lütfen şimdilik başka sitelerden programı indirmeyiniz.

kemal dedi ki...

milyonlarca kişinin olduğu türkçe sohbet kanalı indir.

mIRCTR 6.35 indir dedi ki...

mIRCTR.org 2005 Yılında Kurulmustur Googlede mirc mirc indir gibi kelimelerde ilk siralarda yer almaktadir.Mirctr 6.35 sizlerin karşısındadır.

6.35 mırç indir dedi ki...

Mircin 635 sürümü her zaman tutulan ve en çok seviyen sürümüdür.o yüzden mırç yeni sürüm çıkarmıyor bence.

mIRC v6.35 özellikleri dedi ki...

Diğer sürümlere oranan daha çok özellikli ve sağlam bir mircdir.

mirc indir 6.35 dedi ki...

Sunmuş olduğunuz 3 linkte başarılı şekilde v6.35 versionunu indirmemizi sağlıyor.

mırc 6,35 indir dedi ki...

sibersahne len 635 versiyonunu yayımlamadı çok üzüldüm :S

mirc türkce 6.35 dedi ki...

verdiğiniz 3 linkte kral programalr ama mircindircom linkini kaldırın bence çünkü mirctr mirc inio hiçte güzel diil

Yorum Gönder