Türkçe mirc 6.33 indir

Türkçe mirc 6.33 indir Link - 1mirchane.net )

YapımcıBy Lord
Sürümü : 6.33
Eklenme Tarihi: 09.07.2010
Dosya Boyutu: 3.91 MB
Lisans: Ücretsiz.

Türkçe mirc sürümlerinden olan türkçe mirc 6.33 indirilmeye müsait durumdadır.Yapmanız gereken yukarıdaki butonu kullanmaktır.Türkçe mirc türkçe mirc 6.33 sürümünü sitemizin sponsorları arasında yer alan mirchane.net ekibi yayınlamıştır.Mirc 6.33 hakkında mirc.com sitesindeki yazı aşşağıda yer almaktadır.

Yazı ingilizceden türkçeye google çevirisi tarafından çevilmiştir.

mIRC bu sürümü son sürümlerde inşa etmeye devam ediyor ve kullanıcılar tarafından son sürümü beri bildirilmiştir meselelerin adresleri. Bu özellikleri bir dizi yenilik, değişiklik ve düzeltmeler içerir.
Özellikle, yeni bir editbox "otomatik" satırları seçenek, dinamik bir pencerede pencerenin yarısını boyutuna kadar sizin yazdığınız mesajın tamamını göstermek için editbox boyutunu değişiklikleri eklendi. Bu kolayca görebilir ve ne zaman kullanmak değildir editbox küçük boyutu tutarak uzun, birden fazla satırı iletisi inceleme sağlar.

Çeşitli diğer değişiklikler şunlardır:

transferi desteği eklendi dört gigabayt daha büyük dosyaları.
Added / var-g anahtarı global değişken değerleri ayarlamak için izin vermek.
input () tanımlayıcısı combobox destek $ eklendi.
Sabit UTF-8 metin kaydırma ekran hata.
Sabit switchbar display-sıralama ekran hata.
Sabit pencere konumları doğru bazı windows için kayıtlı olmamak.
Sabit sunucu bağlantısı bazı durumlarda SSL durumunu hatırlamak değil.
Toplam bu sürümü hemen hemen 50 değişiklik ve çoğu ancak edilmiştir yalnızca küçük düzeltmeler ve tweaks, biz sizin için daha faydalı ve istikrarlı mIRC de bu sonucu umuyoruz.Mirc indir 6.33.

1 yorum:

mirc 6.33 baglan dedi ki...

Gençliğini alıpda gider göz yaşını bir sele çevirir.Leyla eder mecnun eder iyi düşün ondan sonra sev.Önceleri bir hoş eder sonrasında sevgisiyle sarhoş eder.Hiç acımadan çeker gider.

Yorum Gönder