Geveze.org

Buradasınız ! : Mirc indir >> Mirc siteleri >> geveze.org

geveze.org adresine giriş için BURAYA TIKLAYINIZ. 

Geveze.org, mirc siteleri arasında şuanda en popüler olanıdır.Öyle ki yılların devi olan zurna.net'i bu alanda geride bırakmış durumda.Daha önceleri mirctr.net üzerinden hizmet sunan sunucu şuanda geveze org olarak değişmiş durumda.Ekip dün bir açıklama yaptı.İşte o açıklama :
Merhaba Arkadaşlar; İRC bitti diyenlere güzel bir haber verelim istedim. Biliyorsunuz ki facebook twitter cikti sohbet siteleri geriledi user sayiları düştü diyen çoğu insan var ama azmin zaferide var. Biz güvenli ekibimizle sağlam kadromuzla çalişmalarimizla bu olayin üstesinden gelerek user sayimizi 1 sene içerisinde Arttirdik. Geçen sene sunucu sahibimiz Master İF'te roportaj yapmişti. Kendimize bir hedef koymuştuk kullanıcı sayısı olarak 3000’i geçeceğiz demiştik. Şu an Current Global Users: 1708 Max: 2342. Umarım 3000 kullanıcı barajını geçeceğimiz günler gelir ve bunu sizlerle paylaşma şansımız olur. demişti ve rekorumuzu kirdik. Current Global Users: 3024 Max: 3035 suan 3035 kullaniciya ulaştik Darisi bütün sitelere temennisiyle.. Geveze.Org'da ozellikle Master abi Who kardeşim ve emeği gecen bütün Admin arkadaşlarıma ve en onemlisi bizi tercih eden bütün userlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum....
Bu açıklama için yorum yazan if üyeleri : Katherina : İRC bitti diyenler için güzel bir haber, daha güzel yerlere geleceğinize eminim. Estela : Aferin.Daha iyi yerlere gelirsiniz inşallah. RMSS Değişim var ama nerede gelişim.. saydek : başarılar, güzel cinsel domainleri barındıran bir sunucu. Shadow : İyi güzel ama vazgeçin şu oto-giriş olayından. 2 kanaldan fazlasına girince rahatsız oluyorum, siz 15 tane kanala çekiyorsunuz. Web kullanıcılarını kaybetmemek için güzel bir özellik olabilir bu ama bilgisayarında IRC programı bulunduran kişiler, normal kullanıcılara göre daha bilinçli oluyor ve hangi kanallarda takılacağına kendileri karar verebiliyor. Bu durum belki sizin için problem teşkil etmiyordur ama cidden çok merak ettiğim geveze.org'a sırf bu sebepten girmiyorum. Ecrin : Hepinize Ayrı ayrı tşklerimi sunuyorum ve bir açıklama yapmak istiyorum herkes bot olduğunu ve cinsel sitelerden user geldiğini belirtiyor ama onlar yan etkenler arkadaşlar çünki saglam bir ekip gerek web ekibi gerek seo ekibin gerekse İRC içindeki adminlerimiz canla baş ile çalışmakta ve Master sitelerimize site ekleyerek usere user katmakta herkesin dilinde hep cinsel site diye ama malesef oyle degil bir çok normal domaini olan ve başlica Kerizim.com Geveze.org Turkiyemirc.org mirctr.net mircindir.com gibi bir çok büyük domainimiz var user getirisi olan. illaki hatalarimiz illaki yanlişlarimiz olacaktir ama biz hep sunu soyledik İRC bitti diyenler sesimizi duysun hala İrc devam ediyor hemde tutkunlari ile bunun yanı sıra hedefimiz 4000 degil 5000'dir bunuda başaracagımızı düşünüyorum başardıgımız gün emin olun sizlerle gine sevincimizi paylasacagım Keyifli İF'ler Umarız bu rekor devam eder ve geveze.org hep büyümeye yüz tutar.Alan adı olarakta jenerik ve güzel bir domain.

0 yorum:

Yorum Gönder