Türkçe mirc 6.21 Indir

Buradasınız ! : Mirc indir >> Türkçe mirc sürümleri >> Türkçe mirc 6.21 Indir


Yapımcıarmoking_yesil
Sürümü : 6.21
Eklenme Tarihi: 28.07.2010
Dosya Boyutu: 1.11 MB
Lisans: Ücretsiz.

Türkçe mirc"in 8. versiyonudur.1 yıl boyunca mirc severlere sunulmuştur.Aradan yıllar geçmesine rağmen halende türkçe mirc sürümlerinin en çok sevileni arasındadır.Sadeliği ve boyu ile hem kullanışlı hemde dikkat çekicidir.

Mirc 6.21 hakkında mirc.com"un açıklaması :
Her zaman olduğu gibi mIRC bu yeni sürümü sorunların çoğu adresleri bildirilen son sürümü beri. zaman bir çok tweaking özellikleri ve sabitleme hata geçti. Biz yükleyici, Logfile tutarken, komut dosyası hata tutma gibi diğer şeylerin bir avuç çalıştı. Sadece birkaç yeni özellik ve fonksiyonlar, bu tür bir bugfix yayın yapma eklendi.
MIRC yükleyici çok geliştirdi! Yükleyici şimdi bir Upgrade, Tam veya Özel arasında yüklemek seçmenize olanak tanıyan birçok ön tanımlı modları sunuyor. Bu eski dosyaların yedeklerini başarılı, raporlar hata ve yükleme bazı nedenlerle başarısız olduysa iptal ettiğinde sağlar.

IRC Sunucular iletişim şimdi sunucuları listesini görüntülemek için bir treeview kullanır. Bunu değiştirmek için yanıt servers.ini dosya biçimi olarak sunucuların daha büyük bir miktarda barındırmak için değişti. DNS rutinleri çok IP adresi alınan havuzu bağlanmak bağlantıları arasında yük yayılmaya randomize olduğunu değişmiştir.

tam Vista (yeni Windows) mIRC çeşitli değişikliklerin uyumlu sürümü için hazırlanırken yapılmıştır. Bu küçük kozmetik konular, simgeler, yeni bir yardım dosyası bulunmaktadır. Chm formatında, vb Ayrıca bir komut satırı seçeneği mIRC kayıt tüm kullanımını önlemek yapar oluşturuldu. Bir [user] bölümünde mirc.ini dosyasında bu anahtarı kullanılırsa, mIRC mağazalar kayıt bilgileri ve irc destek: / / Bu kullanışlı zaman bir hafızadan sopa mIRC çalıştırmak istiyorum gelmek vb bağlantıları kayıt defterini yok veya benzeri bir cihaz.

değişikliklerin bir çok yol yapılmıştır mIRC isim ve mağazalar LogFiles. Bu esas olarak birden çok sunucu bağlantıları açtığınızda yolsuzluk ve veri kaybı dosya önlemek için yapılır. mIRC isim olarak log dosyalarını yeniden adlandırmak çalışır olabildiğince akıllı. Ayrıca, ayarları günlük iletişim değiştirilir, pencereler ve giriş devlet ve açık oturum dosya şimdi hemen yeni ayarları yansıtacak şekilde güncellenir. Yeni ayarlar sadece yeni bir pencere oluşturuldu uygulandı önceki sürümlerinde.

Biz 've Sistem Menüsü Flash / Beep öğeleri, "Varsayılan menü ekleme kanal / sorgu / varsayılan ayarlar olarak Seçenekleri / Sesler set kullanmak sohbet penceresi izin vererek' bip 'seçenekleri' flash kafa karıştırıcı çökertildiğini umuyoruz iletişim. Ve şimdi iletişim Sesler de devre dışı sesler bile o istimal / şevli veya / bip sesi aslında disable-all-sesleri yok. ;-)

deneyimli kullanıcılar ve bu yeni sürümü düzeltmeleri yığınları, değişiklikler ve diğer küçük thingies vardır scripting meraklıları için oynamak. Bazı scripters için daha yararlı değişiklikler şunlardır: Eğer araç çubuğu özelleştirmenize izin verir / araç çubuğu komutu bir uzantısı, artık mIRC mevcut araç çubuğu ayarları unutmayın ve otomatik olarak en yakın zaman sen mIRC koşmak onları yeniden kılan yeni bir geçiş vardır; / pencere-h davranış böylece switchbar dan Durum pencereleri gizleyebilir sabit olmuştur; üzerinde WAVEEND olay şimdi; Düzenli ifade desteği geliştirilmiş olmalı ve önceki sürümde gpf ve hız sorunları çözer gibi tetikler; script $ hata taşıma şimdi daha iyi çalışması gerektiğini ve / drawrot artık çok daha hızlı. Size tüm değişiklikler için versions.txt dosya keşfetmek için teşvik ediyoruz. Bazı değişiklikler, bazı gerekir - onlarla oynamak için zaman ayırın lütfen ve nasıl çalıştığını görmek alışmak.

Toplam Bu sürümde 80 değişiklik ve üzerinde olan ise çoğu ancak hata düzeltmeleri veya küçük tweaks, biz sizin için daha faydalı ve istikrarlı mIRC de bu sonucu umuyoruz.

Bu yazı google çeviri sayesinde ingilizceden türkçeye çevirilmiştir.

3 yorum:

eski sürüm mirc 6.21 indir dedi ki...

Mrcin çok eski bir sürümüdür.Ama günümüzde herkesin tercih ettiği bir versiyondur.

gezginler mirc 6.21 download dedi ki...

Dowland edip bence bu mırci denemeniz gerek.sibersahne 6.21 vardı mesela ordan biliyorum çok harika bir sürüm.

mirc türkçe 6.21 dedi ki...

hem sibersahne hemde mircindirme blogu aramada üst üste 1. sayfada :D

Yorum Gönder