Mirc indir sponsorları

Öncelikle bize güvenip bize destek vererek sponsor olan tüm mirc indir web site sahiplerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.Umuyoruz ki hem kendileri hemde bizler bu sponsorluk sonucu istediğimizi alırız.

Mirc sponsorluk projesini belkide dünyada ilkkez biz ürettik.Ve umuyoruz ki tohumlarını yeşerteceğiz.Sitemize sponsor olmayı düşündükten sonra lütfen en altta bulunan kare şeklindeki sayacımıza tıklıyarak günlük ziyaretçi kitlemizi öğreniniz.

Öncelikle mirc indir sitemize sponsor olmak için yapılması gerekenleri anlatmak istiyorum.Google arama motorunda " mirc indir " aramasında bulunan web sitelerin mircindirme.blogspot.com adresimize tavsiye link çıkışı vermelerine karşılık bizlerde web sitemizin yan menüsünde hem logolu olarak hemde açıklamalı olarak kendilerinin türkçe mirc"lerini kullanıcılarımıza sunuyoruz.Böylelikle hem google arama motorunda biz " mirc indir " aramasında yükseliyoruz ve sitemize giren ziyareçilerin sponsorlarımızın mirc"lerini indirmelerini sağlıyoruz.Böylelikle 2 tarafta kazanmış oluyor.

Sponsorlarımız .

1- Mirc.ilksevda.net - Sitelerinden bizlere sponsor olmaları sonucu türkçe mirc"leri olan " Mirchane Türkçe mirc 6.33 " yan menümüze eklenmiştir.


Sponsorlarımızın devamının gelmesi ümidi ile.Sizlerde sitemize sponsor olmak isterseniz aşşağıdaki yorum kutucuğuna sunucu adresinizi yazınız.Ekibimiz sunucunuzda sizlerle görüşecektir.

1 yorum:

mırc indir 6.33 dedi ki...

mırc indir 6.33 sürümü bence daha güzel arkadaşlar.Hem şık hemde gerekli adddonlar yer alıyor.

Yorum Gönder