Gezginler mirc indir

Buradasınız ! : Mirc indir >> Türkçe mirc >> Gezginler mirc indir.

Mirc indir gezginler araması baya bir artmaya başladı.Arkadaşlar gezginler.net"in şu ana kadar çıkarmış olduğu bir türkçe mirc sürümleri yoktur.Bu kelimenin anlatılmasının en büyük sebebi gezginler net sitesinin program indirmede güvenilir olmasından dolayıdır.

Türkçe mirc indirmek isteyen arkadaşlarımız bu yüzden gezginler mirc indir diye aratmaktadırlar.Bizim sitemizdende dilediğiniz mirc"i türkçe mirc ve türkçe mirc sürümleri sayfamızdan indirebilirsiniz.Hatta mirc siteleri sayfamızdanda türkçe mirc sitelerine ulaşarak resmi sayfalarından mirc indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

12 yorum:

mircindir gezginler dedi ki...

Gezginler Mirc Çıktı! Gezginler Mirc sohbet Programını sitemizden İndirebilirsiniz ..
Gezginler Mirc Script Özellikleri
Admin paneli
msn gibi avatar degişirme gibi özellikler yuklu olup mirc son surum programıdır indirmen için tıklayın ..

mirc indir gezginler dedi ki...

mIRC Programı diğer sohbet programlarından çok farklı ve eski bir programdır, mIRC sayesinde binlerce kişiyle aynı anda yada seçtiğiniz tek bir kişiyle özel olarak mesajlaşma imkanı sağlar, diğer programlar gibi bağlantı hızınızı yormaz, hızlı ve anlık ileti akışı sağlar.

Sizde bir mIRC bağımlısı iseniz doğru adrestesiniz, mIRC Programını hemen indirerek binlerce kişiyle tanışabilir yeni arkadaşlıklara ve aşklara yelken açabilirsiniz.Mirc indir gezginler.

gezgınler.net mırc indır dedi ki...

gezgınler.net mırc indır aramasında baya bir popüler oldu gerçektende.ama kullanıcılara güzel bir bilgi sunmuşsunuz teşkler.

gezginler mırc v6.17 indir dedi ki...

gezginler mırc v6.17 diye bir sürümü yoktur arkadaşlar.Indir yazarak yanılmayınız.

mırc 6.31 gezginler dedi ki...

mırc 6.31 gezginler dürümünü bir türlü internette bulamadım arkadaşlar.

mırc sohbet indir gezginler dedi ki...

Haklısınız.Mırc sohbet sadece gezginlerden indirilir.Çünkü site hiç aldatmadı bizi.Diğer siteler hep aldatıyor.

türkçe mirç gezginler dedi ki...

Gençliğini alıpda gider göz yaşını bir sele çevirir.Leyla eder mecnun eder iyi düşün ondan sonra sev.Önceleri bir hoş eder sonrasında sevgisiyle sarhoş eder.Hiç acımadan çeker gider.

chat siteleri mirc gezginler dedi ki...

Metresi diyor 80 bin lira.Tamam abi 4 tane dolabımız var aynısını vereceksin tamam yap diyeceksin.Nakliyede bana aittir.Dedi ben inşaat sektöründe uğraşıyorum.Yüz ikiyüz dolap her şeyi yapılıyor.Ben öyle diyince adam o kadar fiyat çıkarttı.Bana ölçüleri getir ben burdan fakxlıyayım.Hepsi parlak saten.Faxla bir ölçüleri verecem.Tamam ölçüleri al bana faksla gönder.Ölçüyü ben alırım sorun değil.

gezginler indir dedi ki...

Download siteleri arasında en kalitelisi olmasından gerek insanlar bu kadar güvenerek aratıyorlar.

gezginlermirc dedi ki...

kardeşim her aramadada listelenmeyin dişimi kırım

mirc gezginler indirr dedi ki...

Merhabalar değerli, mIRC indir Gezginler kullanıcıları bilindiği gibi, Türkiye’nin 2 inci Program indirme sitesi olan Gezginler.net sitesi üzerinden programlar download ediliyor. Lakin Google’da Mirc indir yazıldığında ” Mirc indir gezginler ” Cıkıyor. buda kalite demektir. ve Gezginler’in şuan upload ettiği bir mIRC yoktur. ondan dolayı biz 1 sırayı almayı düşündük hadi bakalım izleyin bizi

Adsız dedi ki...

deneyelim öyle yorum yaparız denemeden ne diyeyim,?

Yorum Gönder