Site satılıktır.

İletişim : 0541 942 15 35

Domain adresi: ! % 100 Bedava Türkçe mIRC INDIR ! 2010 MIRC INDIRME
İstenen minimum fiyat: 500.000
Domain kayıt tarihi : -
Domain Nereden Alında: blogger
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
Domain ile daha önce verilen servis : mirc indir.
Pagerank Değeri: -
Alexa Değeri: Mircindirme.blogspot.com Site Info
Kullanılan sistem adı: Hazır sistem.
Host Durumu: Sınırsız ücretsiz.
Satış Hakkında Özel Notlar:

Site yaklaşık 4 - 5 aydır mirc indir, mircindir, mırc indir vs her aramada 1. sayfada.Son günlerde dalgalanam olmasına rağmen 2. sayfada fakat halende 1. sayfaya gidip gelmektedir.Alacak olana site başka bir blogger hesabına aktarılıp verilecek.Günde 200 - 300 arası hit almaktadır.Google'de mirci yazar yazmaz mircindirme.blogspot.com diye öneri vermektedir.Günde total 30 - 40 arası mirc download almaktadır. ( Yan tarafta koyduğum mirc sohbet programları linkleri ).Siz eğer konulardaki mirc linklerini kendi mircleriniz ile değiştirirseniz günde rahat 50 - 70 arası download alır.Siteye tüm hitler mirc aramalarından gelmektedir.

Siteyle yaklaşık 1 aydır ilgilenmiyorum.Bu yüzden 2. sayfadadır.Fakat yinede gelecektir.Zaten ara sıra geliyor.İçerik girmeyip ilgilenmediğimden bu durumda.En son 29 Ekim 2010 Cuma tarihinde içerik eklenmiş.Yaklaşık 10 gündür yani buda kanıtlıyor.Alan kişi eğer aynı misyonda siteye içerikleri ekler devam ettirirse sitenin hiti 500'de çıkar.

Alacak kişi şöyle düşünsün.Bugün 100 ytl adwords alıyorsunuz.Sağlam sitenizden 100 mirc ya iniyor ya inmiyor.500 ytl vereceksiniz 5 kez kupon aldığınızı düşünün.5 x 100 = 500 download eder.Bu sitede 1 buçuk ayda 500 download alır ondan sonraki downloadlar karınız olur.


Siteyi acil bir durumdan dolayı satıyorum.Yakından takip edenler çok iyi bilirler kalitesini.Bir blogspot site ve o sıralamada bu bile kalitesini ortaya koyuyor.Artı site içi linkleme, seo optimizasyonu kalite.Sıralama ayrı bir kalite.Ayrı iten eklenen her konu googlede 1. sayfada.Mirc indir yazdığınızda çıkan tüm kelimelerde yine aynı.

Not : Site pazartesiye kadar satılıktır.Ondan sonra zaten istenilen ücretin üzerinde bir ücret verseniz dahi satılık değildir.

----------

Alacak kişi içerik girsin, sitede bulunan 7 - 8 tane linki kaldırsın kasmayada gerek yok 1. sayfada sabitler.

0 yorum:

Yorum Gönder