Söyle op v2 mirc script

Buradasınız ! : Mirc indir >> Mirc script >> Söyle mirc script >> Söyle op v2 mirc script.

Söyle op v2 mirc script indir Link - 1soyle.net )

YapımcıSessiz
Sürümü : v2
Eklenme Tarihi: 08.08.2010
Dosya Boyutu: 2.31 MB
Lisans: Ücretsiz.

Söylenet tarafından irc sunucusundaki operatör olan kişiler için kodlanmış bir mirc script.Mirc scriptin içerisinde bir operatöre lazım herşey dikkatlice incelenmiş ve dikkatli bir şekilde kodlanmıştır.

5 yorum:

Recep dedi ki...

Fatih, ne demek istiyorsun ? Kardeşim hodri meydan benimle rakip cıkıyorsan eyw. hadi. http://www.uaaa-asia.org pr5 dün Elimdeydi elimde pr6 a kadar var. Nasıl benle başa çıkacan hadi bakalım al sana bi tane pr5 daha ? www.distres.eu ? fuLL site var bende Nasıl cıkacan konus bakalım..

Gültekin pekar dedi ki...

La olm ne ibne adamsın sen.Daha geçen gün ne diyordun bugün kalkmış adult kelimelerle blogumu kasıyorsun.Sonra paket maket diyorsun.Bunu bilki blogun kaybolmasının seninle bir alakası yok :) Neyse abesi seninle artık konuşacak birşeyimiz yok.

Recep dedi ki...

Fatih, boş konuşma kardeşim.. Sen daha dün bu işe başladın ßenle rakip çıkıosun ? Siber gelsede benle rakip çıkamaz.. hadi görelim seni. bu arada Siten 2 sırada değil :) Cookier'ini silmeyi daha bilmiyosun.. Görelim senide Fatih :)

Gültekin pekar dedi ki...

Lan piç yaşıtımmısın bana fatih diyorsun. http://fatihbayantemur.blogspot.com/2010/08/iste-yeni-bir-pic-daha-byrecep.html al sevin.

soyle op script indir dedi ki...

çetsohbet nicki ile ircforumlari"nda çok ötüyorlar.bence sizde onların linkini sibersahne ile değiştirin.

Yorum Gönder