Sohbet.net mirc script

Sohbet.net mirc script indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ.


YapımcıSohbet.net
Sürümü : 6.21
Eklenme Tarihi: 06.07.2010
Dosya Boyutu: 2.80 MB
Lisans: Ücretsiz.

Sohbet mirc indirme programındaki yazı aşşağıdaki gibidir.
Sohbet Script yükleme sayfasına hoş geldiniz.

Sohbet Script uzun uğraşlardan sonra nihayet siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur. Bu mirc scriptte kullanıcılarımıza en iyisini sunmaya çalıştık bunu başardığımızada inanıyoruz ama tabiki bu mirc script bu hali ile kalacak değil kullanıcılarımızın istekleri doğrultusunda yeni versiyonlar çıkacaktır.

Sohbet Script in tek download adresi sohbet.net'tir. Lütfen başka sitelerden Sohbet Scripti download etmeyiniz. Sohbet.net harici sitelerden indireceğiniz mirc scriptlerden bilgisayarlarınız zarar görebilir. Böyle bir durumda Sohbet.Net sorumluluk kabul etmez.

Sohbet.Net kullanıcılarına Sohbet Script i sunmaktan gurur duyar.

Sohbet mirc Script ile iyi sohbetler...

8 yorum:

sohbet script dedi ki...

Hızlı ve şeffaf bir görünüme sahip düz mircin geliştirilmiş halidir. Markalaşma sürecini başarıyla gecemeyen bu script yani Sohbet Script her ne olursan olsun yinede listemizde görülmeyi hakediyor.

sohbet.net indir dedi ki...

Sohbet chat odalari, bayanlara özel sohbet odaları, farklı odalarda sohbet edebilme imkanı sunar.

Sohbet.net sitesinin hazırlamıs oldugu Sohbet Script’i Evinizde işyerinizde ve cafe lerde sorunsuz kullanabilirsiniz. İster mİRC ile yeni tanısacak olun ister profesyonel bir kullanıcı olun, Sohbet mirc bütün ihtiyaclarınızı karsılayacaktır.

not:Sitemizden İndirdiğiniz Mirc Anti Virüs Programlarıyla Kontrol Edilmiş Bulunmakta Ve Sitemizin Güvencesi Altındadır.

sohbet.net mirc dedi ki...

Merhaba

Bana sohbet.net veya muhabbet.org sitelerinde kullanilan script lazim. Aslinda sadece mantigi da kafi, cozemedigimden sormak ihtiyaci hissettim..

Asil istedigim olay, o menuden kanal seciliyor nick yaziliyor varsa sifre yaziliyor ve girise tiklandiginda giris kanallari haricinde secilen kanala giris oluyor eschat ile. Ben de bunu ariyorum ve fakat ne yapabildim ne de bulabildim. Olan varsa paylasirsaniz sevinirim. Tesekkurler.

sohbet mirc ndir dedi ki...

Zaten bu sohbet.net script kardeş.Yükle giriş yap işte.

Gültekin pekar dedi ki...

Aynen.

sohbet.net sprict dedi ki...

Regex kendine seo"cu bana ise bu şu diyorsun.Seonun bazı mantıklarını benden öğrendin.Şimdi bana kullanıyorsun.Ulan teneke herif sen chatte site çıkarmaya çalıştın 8ci safada ıstop ettin.Ben chatte kafaya diktim halen kapalı olmasına rağmen kafada.Sen kelebekte geldin 10 cu sayfada tıkandın.Ben kafaya çaktım sub domaini.Sen mirc indir çıkartmaya çalıştın halen 10cu sayfaya bile giremedi siten.Ben hem kendi subumu 1.ci sayfaya 1 yıl aldım.Şimdi mircindirme blogumu alıyorum 3.cü sayfada.Az kaldı.Cnm...Şimdi züe git ağzın kokuyor süt ola gidi süt olan. :D şimdide sohbet scipt

Sohbet.Net Script İndir dedi ki...

sohbetnet indirmek için doğru bir adres ve doğru bir gündür.Başlangıç yaparak deneyiniz.

Adsız dedi ki...

bide site açıksa gam yemeyecem de neyse :))

Yorum Gönder