Mirc nick linkleme komutu

Buradasınız ! : Mirc indir >> Mirc komutları >> Mirc nick komutları >> Mirc nick linkleme komutu.

Not : Nick link yapma komutu 2 şekilde kullanılır.Sebebi ise Anope ve IRCServices sistemlerde irc komutları farklıdır.Bu yüzden aşşağıdaki iki mirc komutunuda deneyiniz.

IRC Nick linkleme olayından kısacası bahsedeyim arkadaşlar.Örneğin ben " armoking_yesil " nickini kullanıyor olayım.Fakat KRAL nickinide bazen kullanmak istiyorum.İşte bu durumda KRAL nickini armoking_yesil nickine linklemem gerekmektedir.Nick linkleme komutunu girdikten sonra armoking_yesil olan nickimin şifresi ne ise KRAL nickiminde şifresi o olacaktır.Hatta tüm bilgiler otomatikmen ikisindede aynı olacaktır.Yanlız bir nicki diğer nicke link yapmak için mutlaka ana nickimin kayıtlı olması gerekmektedir.Nick kaydetme komutuna göz atabilirsiniz.Artı olarak link yapacağınız nickin daha önce kayıtlı olmaması gerekmektedir.

Mirc nick linkleme irc komutu : ( IRCServices )
/ns link nick
Örnek : /ns link KRAL

Mirc nick linkleme irc komutu : ( Anope )
/ns group nick şifre
Örnek : /ns group KRAL 123456
Not : burda şifresi girilecek nick ana nickinizdir.Ana nickiniz armoking_yesil olarak varsayarsak armoking_yesil nickinin şifresini gireceksiniz.

Eğer iki mirc komutuda işe yaramıyorsa demekki irc sunucusu farklı bir servis kullanmaktadır.Mesela ayna.org'da iki irc komutuda çalışmaz.

5 yorum:

YoRguN dedi ki...

fatih bey, toplist kurulumunu nzaman anlatacaksınız hepimiz seni bekliyoruz. 1 ay oldu söylüyorsunuz ne giden var ne gelen

Gültekin pekar dedi ki...

Haklısınız.Kusuruma bakmayın.Bazı problemlerden dolayı anlatımı yapamadım.En yakın zamanda ( 1 & 3 ) anlatımı gerçekleştireceğim.

YoRguN dedi ki...

fatih bey, 1 ay oldu hocam anlatmanıza gerek yok tmm vaz geçtik. 1 aya yakın oldu sizden haber bekliyoruz seo alanınız iyi olduğunu bildik geldik sizdende tık yok.

Gültekin pekar dedi ki...

Güzel kardeşim bende isterim size yardımcı olmak fakat şuanda anlatım yapabileceğim zamanım yok.Zaten bloga bakarsan anlarsın kaçgündür içeri dahi girmiyorum.Bazı problemlerim var ve ancak 15 20 dk giriş yapabiliyorum.

nick linklemek dedi ki...

Arkadaşlar içeriğinizi recep denen lamer çalmaktadır bilginize.

Yorum Gönder