Kameralı mirc indir

Buradasınız ! : Mirc indir >> Türkçe mirc >> Kamerali mirc indir.

Kameralı mirc indir Link - 1papatyaonline.net )

YapımcıBlackstar
Sürümü : v.5
Eklenme Tarihi: 17.07.2010
Dosya Boyutu: 5.77 MB
Lisans: Ücretsiz.


Papatya mirc v5 ile ister tanıdıklarınız isterse mirc'e bağlı olan kişiler ile kamera açabilirsiniz.Fakat karşınızdaki kişininde mutlaka sizinle konuştuğuz mirc papatya v5 olması gerekmektedir.Aksi takdirde mirc'de karşılıklı kamerada sohbet edemezsiniz.Kameralı mirc için yukarıdaki kameralı mirc indir linkine tıklayınız.

Kameralı mirc kullanımı hakkında bilgi almak için Kameralı mirc yardım sayfasını ziyaret ediniz.

2 yorum:

HaSan dedi ki...

http://www.mirclan.com/ aL SaNa, Backlink KaS, Bütün SayfaLaRıNa, Linkini ekLeT, Admin OnaySız Yorum AtabiLiorSun BiLgin OLsun, Yorum Attığında DiRek OnayLanıoR. Regex Sana Küfür eTmiŞti aL Linklerini ekLet yorum oLarak. İntikamını aL fatih hadi.O tatiLdedir :) Şimdi

Gültekin pekar dedi ki...

Kimsin bilmiyorum fakat ben onu muhattap dahi almıyorum.O beni taklit etmeye devam etsin.Yuzukturkde bir zamanlar benim içerik sistemimi taklit etmişti hatta sibersahne.com'un temasını bile özenti yapmıştı.Ne oldu bir şey kazanamadı.Şimdi yine konularına yazılarına içerik sistemlerine baktımda heralde makalelerimi veya mircindirme.blogspot.com"u çok okumuş sanırım.Ama bilmiyorki içerikle bitmiyor herşey.Ben planla gidiyorum fakat o ise sazan gibi atlıyor. :) Ama bir yandan bana özenmesi hoşuma gitti.Hiç yoktan benim açtığım konularda mirc linkleri kendi sitelerinden iniyor.Oda öyle yapmış.Türk irc sunucu sahipleri kazansın bu işten.


Neyse ilgin için teşekkürler yinede fakat bana göre değil.

Yorum Gönder