Zurna sohbet, Zurna Chat

Mirc sohbet etmek istiyorsanız eğer Zurna chat programı olan mirc chat programını indiriniz.

Zurna mirc indir. ! TIKLA. Zurna.net ! Tıkla hakkında bilgi al.




Zurna sohbet odalarına giriş için yukarıdaki " Takma Isminiz " bölümüne Nick"inizi yazdıktan sonra şifre kısmını boş bırakarak lütfen bağlan butonuna tıklayınız.

5 yorum:

zurnachat indir dedi ki...

Zurna mIRC resmi download adresi mircindirme.blogspot.com' dur. Sitemiz haricindeki sitelerden download ettiğiniz Zurna mIRC' ler trojan, virüs gibi bilgisayarınıza zarar verecek materyaller içerebilir. Güvenliğiniz için Zurna mIRC programını sadece bu adresinden download edip bilgisayarınıza kurunuz.Zurnachat indir mek için güzel bir gün.

sohbetzurna dedi ki...

sohbetzurna sitesinden bu adresdende giriş verdiğiniz için sizlere sonsuz teşekkürler.

zurna chat programı indir dedi ki...

Zurna.net'in birtakım yanlışları olabilir. Nedir; kanalları ve operları ücretlendirmesi ve bunun karşılığında vergi ödemiyor olması. Bu zaten Internet Relay Chat kullanıcılarınında rahatsız olduğu bir konu. Bu vesile ile önüne geçilecektir. Ancak cinsel kanallar konusunda zurna.net'in üzerine fazla gitmemek lazım. Birçoğumuz bunu onaylamasakta dünyanın gerçeklerinden birisidir cinsel seçimlerdeki aykırılık. Bizlerden farklı cinsel tercihi olan insanlar sadece Internet Relay Chat'de değil toplumun her alanında bulunmaktadır. Eminim ülkemizde önemli söz sahibi olan insanlar arasında da vardır tasrif etmediğimiz bu tercihten yana olanlar. Zurna.net bu kişileri, rahatsız olabilecek kişilerden ayırmak adına cinsel içerikli kanalları kapatmamakta ve gayette iyi yapmaktadır.
Programı izlemesem dahi yorum yapabilecek kadar bilgi sahibiyim.
Şimdi burada topluma empoze edilen konu; Internet Relay Chat cinsel sapkınlıkların merkezidir. Hayır efendim cinsel sapkınlıkların merkezi beyindir. Fakat bunu Internet Relay Chat'ye yıkmak yetkililerin işine geleceğinden bir süre daha bu konuda Internet Relay Chat'nin üzerine gidilecektir. Bizim bu noktada yapmamız gereken, zamanımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz Internet Relay Chat platformlarının adını temize çıkartmak için güzel çalışmalar yapmaktır. Karalamak değil.

zurna sohbet programı indir dedi ki...

yaa zaten adamin iLk sorusu o sapik sitenin sahibi sen misin oLdu ki sohbet sitesi buyuk oldugu icin degil orda olan bi olay icin zurna net ile röportaj a gitmişler zaten.ama bence objektif amacina ulaşti.ReiS hebi böbü den başka bişi diemeyerek gayet guseL Internet Relay Chat nin karaLanmasina izin verdi.Artık ewinde programi izleyen aiLeLer Internet Relay Chat yi sapik yuvasi zannediyorlar.Bunun boyLe oLmadigini anlatmak icin bi firsat vardi o da artiq heba oldu.geçmiş olsun hepimize...

100 100 bedav cehet dedi ki...

100 100 bedav cehet yapmak için en uygun adres diye düşünüyorum zurnanet sitesini.

Yorum Gönder