Sibersahne mirc indir

Sibersahne türkçe mirc 6.3 indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ.


Sibersahne türkçe mirc sürümlerinden bu güne kadar 7 adet çıkartarak türkiyenin en çok türkçe mirc"i olan ilk mirc sitesidir.Sibersahne script olarak bilinen ilk versiyonu google ve diğer arama motorlarındada halen kullanıcılarının aratması dikkat çekiyor.

Sibersahne 2010 mart 13 ayında armoking_yesil tarafından kapatılmıştır.Fakat buna rağmen google.com"daki aramalarda chat , sohbet, mirc, muhabbet gibi aramalarda ilk 3 sayfada sıralanmaktadır.

3 yorum:

sibersahne mirc dedi ki...

Aslında sibersahne.com açılsaydı ne güzel olurdu diyen arkadaşlar çok ama bilsinlerki sibersahne mirc sitesi tarihe karıştı.Ancak google"de karşılaşırsınız.

sibersahne script dedi ki...

SiberSahne, dünyanın en büyük arama motoru Google‘da, bir zamanlar Türkiye’nin en iyi on chat sitesi içerisinde yer almıştı.

Site, sahibinin sürekli yaptıklarını bir anda çöpe atması ve sitesine verdiği emeğe değer vermeyip, gel-gitler yaşaması yüzünden çok geriye gitti. 2009 yılında, kullanıcıları için tek tek hazırladıkları bine yakın sayfa silindi. Bu yılın mart ayında da sitede yapılan açıklamaya göre site, açılmamak üzere tarihe karıştı.

Bahsi geçen site, Türkiye’deki sohbet siteleri arasında her ne kadar öne çıkmış olsa da birçok illegal yöntem kullandı. Kullanıcılarına okey oyunu, LimeWire programı, çeşitli sanatçıların güncel parçaları adı altında hep mIRC tabanlı chat programı indirterek biz bedava sohbet sitelerini, bilmeyen kullanıcıların gözünde düşük bir değere indirgedi.

Sitede yer alan açıklama, aşağıda yer almaktadır:

sibersahne chat dedi ki...

Fatih Bayantemur

Öncelikle herkesi selamlar saygılarım.Tüm dostlarıma bugüne kadar sanal ortamda arkamda olmalarından sibersahne.com un bu derecede büyümesine yardımcı olan emek veren tüm kardeşlerime teşekkürü borç bilir özürü ödünç bilirim.

Sitemiz 13 Mart 2010 cumartesi günü saat 13.00 tarihi itibari ile yayın hayatına kapanmıştır.Sitemize ait msn ve domain barındırma servisi şifreleri komple silinmiştir.Olası bir durumda vazgeçsem dahi site kapalı kalacaktır.Artık istesem dahi sonradan pişmanda olsam site kapalı kalacaktır çünkü tüm şifreleri sıfırladım.

Sevgili kardeşlerim ( diğer site sahipleri ).Dikkat ederseniz biz webmasterlar bu lanet olası website heyecanı yüzünden real hayatımızdan ister istemez kopuyoruz.Saatlerce bilgisayar başında websitemize verdiğimiz emekler bizde piskolojik ve realist bir baskı yapmaktadır.En basidi sigara kullanıyorsak 1 saat içinde 5 – 6 sigara yakmak, geçeleri geç vakitlerde uyuyup sabahları geç uyanmak.Yakın çevremizdeki insanlarla olan diyalogumuzu kaybetmemiz.Ve bir süre sonra bunun bize verdiği acıların etkisiyle kendimizden soğumamız.Bunlar gibi inanın ki bir çok sebepler var ama yazmaya üşeniyorum.Sanal hayatımda kullandığım armoking_yesil nick ime ait armoking_yesil@hotmail.de, armoking_yesil@hotmail.com msn adreslerim , şahsi olarak kullandığım fatih_bayantemur@hotmail.com mail adresim sibersahne.com – sohbet chat mirc sohbet odaları sitesinin kapanması ile beraber hepsi kapanmıştır.Bu saatten sonra bir web site sahibi değil, bir kullanıcı olacağımın temennisindeyim.Artık internet benim için bir yaşam yeri değil, sadece ve sadece araçtır.Herşeyin fazlası zarardır derler doğru bir söz.

Herkesin aklına şu gelebilir. Sibersahne.com 5.000 TL Ederdi Neden Satmadıda kapatıyor salak mı adam diye bilir.Fakat herkes şunu bilsin ki ben bu sanal hayata ticaret için değil keyif hobi olarak girdim.Artık hobi alanımdan çıktı.

Sanal hayatıma veda ediyorum.Çünkü bakıyorum yakın çevremden herkes aynı düşüncede.Sanal bana artık zarar vermeye başlıyor.Artık sadece internet ile ilgilenmem benim kişiliğimi yaşam anlayışımı değiştiriyor.Ve ben şunu biliyorum ki bir an önce bu illetten kurtulmalıyım.Ve kurtuluyorumda.

Genel olarak internet üzerinde araştırma yaptığımızda, kişinin chat sitesinde bu yazıyı yazdıktan iki gün sonra yeni bir site açtığını görmekteyiz. Bu da hem istikrarını, hem güvenilirliğini, hem de kararlılığını gösteren bir kanıttır.

Ayrıca SiberSahne adı altında sohbet odaları sağlamış olan bu bireyle, zamanında çalıştığımız için bazı bilinçsiz kullanıcıları yanıltarak kendi sitesinden chat yaptırtmaya çalıştığını; rahatlıkla söyleyebilirim.

Not:
Şimdi bu chat sayfalarını okuyan bazı kişiler, şunu düşünebilir: “Regex” ezelden beri “armoking_yesil“‘e düşman olduğu için bu sayfayı oluşturup, karalama yapma amacı taşıdı. Hayır, böyle bir şey kesinlikle söz konusu değildir. sibersahne.com sitesine genel olarak bakarsanız; eklediğimiz içeriklerin temel amacı kullanıcılarımızı sohbet konusunda bilinçlendirmek, yanlış olan şeyleri düzeltmek, site sahiplerinin illegal yollarla sohbet kategorisinden çıkar elde etmesini önlemek, mIRC kullanıcılarının kimsenin sömürgesi olmamasını sağlamak ve en önemlisi de kaliteli ve huzurlu bir ortamda sizlere bedava sohbet ettirmektir. Bu chat sayfası da yukarıdaki amaçlarla orantılı olarak eklenmiştir.


Uyarı: SiberSahne‘de sohbet etmek artık olanaksızdır, çünkü yukarıda da açıkladığımız gibi böyle bir site kalmamıştır ancak dilerseniz sibersahne.com‘da çetleşebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, “Sohbet Odalarına Bağlan” başlığına takma adınızı yazıp bağlanmaktır.

Yorum Gönder