Hakkarim 34, 51, 101 ve Kdvli Okey Oyunu Indir , Yükle


Hakkarim okey oyunu"nu yüklemek için yukarıdaki " oyunu yükle " resime tıklayınız.Hakkarim okey programı 2005 yılında Ihsan Karagülle tarafından yazılmış bir okey oyunu programıdır.Önceleri sadece hakkarim iline özel yazılmış olan bu program daha sonraları tüm türkiyenin okey oyna"ma programı haline gelmiştir.

Hakkarim indir"dikten sonra hakkarim okey oyunu programına nick yazıp ve şifrenizi girdikten sonra gönderiniz.Ardından hakkarim 34, hakkarim 51, hakkarim 101 ve hakkarim kdvli okey oyununa giriş yapacaksınızdır.

Hakkarim 34 oyunu, hakkarim 51 oyunu, hakkarim 101 oyunu, hakkarim okey oyunu, hakkarim indir, hakkarim yükle, hakkarim mirc indir, mirc indir, hakkarim okey yükle gibi kelimeleri kullanarak sizi aldatmayan tek site burasıdır.
Hakkarim 34, 51, 101 ve Kdvli Okey Oyunu Indir , Yükle

12 yorum:

34hakkarim dedi ki...

Hakkarim 34 Sabır ettik bekledik ve şuan google sitemizi fark etti.İçeriklerimiz dakikasında ziyaretçilerimize ulaşıyor.Yakın zamanda sitemizin trafiğinde baya bir artış bekliyoruz.mIRC, sohbet programlarının atası olarak kabul edilebilecek, IRC sunucularına bağlanıp sohbet etmeyi sağlayan bir istemci programdır. Khaled Mardam-Bey tarafından geliştirilmiştir. Ek olarak mIRC profesyonel kullanıcıların içerisine kod eklemek suretiyle hali hazırda olan komutları daha kolay bir sekilde yorumlayıp diğer kullanıcılara sunmaya imkân verebilmekte, dilediginiz komutları menü haline getirerek (scripting) programı daha kullanilabilir hale getirmektedir. Ayrıca: Açılımı (M)ardam Khaled Bey (I)nternet (R)elay (C)hat 'tir. IRC serverlarına bağlanmak için bazı programlara gerek vardır. Bunlardan en popüler olanı mIRC'tir, ve mIRC üzerinden rahat sohbet edebilir ve üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.

hakkarim.net çoklu nick atma programı dedi ki...

yeni versiyonda böyle birşey söz konusu değil hakkarim.net çoklu nick atma programı için.

okey 34 51 101 kast tam indir dedi ki...

ihsan karagülle çok güzel bir site yapmış.Hakkını vermiş.O yüzden şuan türkiyenin yarısından fazlası hakkarim34 odalarında okey oynuyor.

hakkarim için çoklu nik dedi ki...

Leaf Networks kendi kişisel ağınızı oluşturup, sevdiklerinizi bu ağa katarak dosya paylaşımı yapabilmenin yanında network üzerinden multiplayer oynanan oyunları sanki yanyana bilgisayarlardaymışcasına oynamaya, Xbox gibi platformları kullanabilmeye, Windows Media Center üzerinden tüm multimedya dosyalarınızı dostlarınıza kullandırabilmeye yarayan ücretsiz ve harika bir programdır. Örneğin taşınabilir bir bilgisayarı ağınıza dahil ettiğinizde artık sabit bir yere bağlı kalmadan istediğiniz her yerden bu taşınabilir bilgisayara ulaşabilir, dosya alışverişi yapabilirsiniz. Bir nevi statik ip sahibi olmak tarzında kullanabileceğiniz bu Leaf Networks uygulamasını tavsiye etmekteyiz.

hakkarim 101 okey bedava indir dedi ki...

hakkarim aramasında bloglarımız sıralamaya girmeye başladı.heralde yakında en kral biziz diyeceğiz ama inş acele değildir :d

hakkarim 101 oyunu indir dedi ki...

Yakın zamanda yeni versiyonlarıda eklenecektir arkadaşlar bilginize sunarım şimdilik bu versiyon kullanılmakta.

okey oyunu yükle dedi ki...

Ulusal oyunumuz Okeyi bilgisayar ortamına taşıyan ve büyük beğeni kazanan Okey+ programı. Oyun kurulumu tamamladıktan sonra, oyuna başlamak için "Oyun" dan "Yeni" yi yada F2 ye basınız. Bilgisayar rastgele olarak oyuna ilk başlayacak kişiyi seçer ve 15 taş verir, diğerlerinede 14' er taş verir ve kalanların arasında bir okey seçilir ve ortaya açık olarak yerleştirilir. Elizdeki taşları mouse kullanılarak yerleştirebilirsiniz. Sıra size geldiğinde yani "Oyuncu 1 düşünüyor" yazısını gördüğünüzde, taş çekmek yada soldaki oyuncunun attığı taşı almak için taşı mouse ile tutup ıstakaya sürükleyip bırakmalısınız. Aynı işlemi taşların üzerine çift klik yaparakta gerçekleştirebilirsiniz. Atmak istediğiniz taşı belirledikten sonra bu taşı aynı şekilde mouse ile yada çift klik ile sağ tarafa atabilirsiniz. Soldaki taşı alacaksanız, çekmeden taşı attığınızda otomatik olarak soldaki oyuncunun attığı taş ıstakaya yerleştirilir. Taş atıldıktan sonra oyun diğer oyuncuların otomatik olarak oynaması ile devam eder. Okey kurallarına uygun şekilde oyunu bitirdiğinizde, son taşı ortada taş çektiğiniz yere mouse ile sürükleyip bırakmalısınız.

hakkarim yeni versiyon yükle dedi ki...

34 oyunu, Okey oyununa benzer ama okeyden daha gelişmiş kurallara sahip bir oyun türüdür. Batman Diyarbakır Van ve Hakkari yöresinde çok sevilen bir oyundur. Bazı yörelerde ismi 101 olarak da geçer. Her iki oyun da bir birine benzer özellikler taşır. Bu programla her iki oyunu da online olarak oynayabilirsiniz. 34 ve 101 Oyunu Kuralları Her iki oyun

hakkarim download dedi ki...

bakıyorumda sibersahne ekibi hakkarim aramasını eline almış diğerlerinede ancak b0k yemek düşüyor :d

sinyor dedi ki...

hakkarimdeki sorunun nedenini açıklamak isteyen arkadaşlarımız var mı?

sinyor dedi ki...

sibersahne kimin nesi yaw?

Adsız dedi ki...

güzel oyun

Yorum Gönder