Zurna mirc indir


YapımcıZurna.net
Sürümü : 6.2
Eklenme Tarihi: 03.05.2010
Dosya Boyutu: 1.32 MB
Lisans: Ücretsiz.


Zurna mirc türkiyenin ilk irc sunucusudur.Zurna net 1993 yılında açılmış ve ilk türk mirc sunucusudur.Yıllardır sabit kullanıcısı değişmeyen tek türkçe mirc olan zurna mirc genellikle cinsel içerikli sohbet edenler ile dolup taşmaktadır.

Zurna mirc yıllardır en çok sevilen mirclerden birisidir.Zurna mirc indirdiğiniz takdirde zurnanet adresinde doyumsuzca sohbet edeceksiniz.Yukarıda sizlere vermiş olduğumuz zurna mirc indirme adresi kesinlikle resmi web sitesi olan zurna.net"e ait mirc linkidir.

Zurna sohbet ve Zurna chat ! Tıkla.

7 yorum:

zurna mırc dedi ki...

zurna mirc ezelden beri gayların yeriydi halende geylerin mekanı be kardeş.

zurna nete bağlanmak için mırc dedi ki...

zurna nete bağlanmak için mırc indirmeniz için en mükemmel adres bu adres arkadaşlar.

zurna net indir dedi ki...

zurna net indir zurnanet sunucusuna kolay bir şekilde bağlan anlık sohbet et.

mirc 32 türkce zurna dedi ki...

Bu Bölümden türkiye tabanlı bir çok mirc, türkçe mirc, script indirip ... Etiketler: mIRC indir, mirc script, mirc yükle, Türkçe mIRC, zurna kanalı.

zurna mirc indir dedi ki...

Sibersahne.Com olarak yine bir sürprizle karşınızdayız. Sohbet programları içerisinde kimi eski mIRC kullanıcıları için vazgeçilmez duruma gelmiş olan Zurna Script programını, sizlere yine biz sunuyoruz. Şu anda piyasada çoğu kişi “Zurna Script” adı altında ya kendi Türkçe mIRC programlarını indirtmekte, ya da birtakım sohbet programlarının adını Zurna Script olarak sunmakta. Araştırdık, şu anda bizim arşivimizde olmasaydı bu programı hiçbir siteden indiremezdiniz. Zaten eskiden programı tanıyan kullanıcılarımız varsalar resimden anlamışlardır.

Evet, Zurna Script çıktı.Aşağıdan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Zurna Script indirmek içinse en altta kırmızıyla gösterilen bağlantıya dokunmanız yeterli olacaktır. Eğer programı yüklerken bir sorunlar karşılaşırsanız, aşağıdan “yorum ekle” özelliğinden yararlanarak; bizlere bu durumu belirtebilirsiniz.

Bu script, 10 Ekim 2005 tarihinde çeşitli sohbet programlarından derlenen ve birçok yeni özellikle desteklenen; dönemin en çok kullanılan mIRC programları arasındadır. Şu an günümüzde, yani 2009 senesinde bu programın orijinal hâli hiçbir siteden indirtilmemektedir.

Programın ilk çıkış yaptığı site, başka kişilerin eline geçtiği için farklı sohbet programlarını sizlere indirtiyorlar. Sibersahne.Com sitesi dışında hiçbir siteden, bu programın efsane biçimini indiremezsiniz.

Script özellikleri:

Hem amatör, hem de profesyonel kullanıcılara hitap etmesi
Çok sayıda tema seçeneği (takım fanatikleri için de temalar bulunmakta)
Gelişmiş korumalar
Kişiselleştirilebilir mIRC ayarları
Yüzde yüz Türkçe!
Not: Zurna Script, ayrı ayrı virüs taramalarından geçirilerek kullanıcılara sunulmuştur. Programın içeriği ve bilgisayarınızın güvenliği konusunda, herhangi bir kaygı taşımadan hemen kuruluma başlayabilirsiniz.

Programı bu sayfadan indirip daha sonra kurduğunuz zaman, karşınıza gelen “Bağlantı Menüsü“‘nden kullanmak istediğiniz takma adı (nick) yazıp chat odalarına girebilirsiniz.

Unutmayınız ki Zurna Script’in gerçek sitesi: http://www.sibersahne.com‘dur.

Tıkla - Yükle
-


Yukarıdaki resmi veya bağlantıyı kullanarak programı hemen şu an indirebilirsiniz. sibersahne.Com iyi sohbetler diler!

zurna gezginler indir dedi ki...

zurna indirmek için gezginlerden sonra en uygun site bu site.

mirc zurna baglanma dedi ki...

Arkadaşlar programı download edin sonra açılan ekranda zurna chat butonu var ona tıklıyarak girişinizi sağlayabilirsiniz.

Yorum Gönder