Mirctürk mirc indir


Mirctürk mirc portalı uzun yıllardır Alwaysgood tarafından kurulmuş olup ve türkiyenin en büyük mirc portalı olma özelliğini yakalamış mirc sitesidir.Mircturk mirc ve mirc script adına bir çok yapımcı eğitmiş vede bu eğittikleri mirc coderlerine dosya konusunda yardımcı olmuştur.Türkçe mirc kategorisinde en iddali sitedir.

Portalda mirc adına her türlü dosya ve makalelere ulaşabilirsiniz.Mirctürk türkiyenin sayılı büyük mirc sunucularından birisidir.Mirctürk indirerek bu büyük sunucunun sizde bir parçası olabilirsiniz.Mirctürk mirc indirmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayınız.

Mirc turk google.com"da yıllardır mirc ve mirc adına tüm aramalarda alt sayfalar ile sıralanarak bu kitleyi yakalamayı başarmıştır.Ama bu aralar google"de tüm aramalarından düşmesede alt sayfalı olarak görüntüsünü kaybetti.Bununda en büyük sebebi diğer webmaster arkadaşlarımızın mircturk.com sitesinin makale ve yazılarını çalarak kendi web sitelerinde yayınlamalarından dolayı mircturkcom şaun google.com"da spam site olarak gözükmeye başlayacak gibi görünüyor.İnşallah bu durum düzelir.

4 yorum:

mirctürk mırc dedi ki...

ircde kullanıcılarına en çok değeri veren ve kitlesi düşmeyen tek sunucudur mirctürk.mirctürk mirc pek güzel değil fakat irc serveri güzel.

mircturk indir 2010 dedi ki...

Mircturk 2010 indir"memiz için yeni sürüm mirc çıkarmaması kötü.Bu arada yönetimden çoğu kişinin görevine son verildi.

mircturk indir gezginler dedi ki...

Mircindir aramasında iki gündür sitemiz google tarafından sıralamaya girmiştir.Umuyoruz ki aynı şey mirc indir aramasındada gerçekleştirilir.Çünkü amacımız ziyaretçilere ulaşmak ve türkçe mirc piyasasına damga vurmaktır.

mircturk indir dedi ki...

Adminlerden çoğunu geçen kowdular.iyi ettiler yönetim değişmeleri mircturkü dahada büyütmeye başladı.

Yorum Gönder