Intel mirc indir


Intel mirc Intel tarafından ayna.org için hazırlanmış ve baya bir kullanıcısı kitlesini elinde tuttan türkçe mirc ile birleştirilmiş vede türkiyenin ilk mirclerinden birisidir.Kullanımı baya basit olan ve görünüm olarakta kullananlara yardımcı kolaylığını sağlayan intel mirc v6 son güncelleme olarak 08 şubat 2008 tarihinde çıktı.

Intel mirc indirdiğiniz takdirde umuyoruz ki keyifli dakikalar geçireceksiniz.Çünkü intel mirc kullanıcıları yaklaşık 10 yıl evvel kullandıkları nickleri halen şifresi ile kullanabiliyorlar.Aynaorg kullanıcılarına her zaman saygı gösterip geçmiş dönemdeki kullanıcıların bilgisini silmeyerek mirc dünyasında baya alkış aldı.Şuanda sohbetnet ile birleşmiş olan ayna org baya kitle yakalamakta ve başarıya koşmakta.

3 yorum:

intel mırc dedi ki...

ayna mirc olarak bilinmektedir.şuanda çoğu kişi gerçi intel mirc olarak indiriyor.eroininde katkısı çoktur.

6.31 mırc indir dedi ki...

Türkçe mIRC 6.31 Çıktı !! Türkçe mIRC 6.31 i hemen indirip Test etmek için Sizler için hazırlamış olduğumuz seviyeli sohbetsunucumuzu kullanabilirsiniz. Ayna.org editleriyle sizlere Sunulan Ayna mırc 6.31 Tahmini Download Süresi 1 dk dır.

ayna.org intel v5 dedi ki...

Merhabalar Arkadaşlar,

Sitemize hoşgeldiniz. Cumhuriyet’imizin 87. kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu anlamlı günde 11 yıl aradan sonra yepyeni bir website ile karşınızda olmaktan çok büyük bir keyif ve mutluluk duymaktayız.

Sitemizin yapımı aşamasında emeği geçen XpreSs ( Mehmet ) ve Wes_BorLand ( Uğur ) arkadaşlarımıza ( dostlarıma ) huzurunuzda site aracılığı ile teşekkür ediyorum. Hiçbir karşılık beklemeden yardımlarını esirgemedikleri gibi ayna.org a yardım edebilecek olan diğer webmaster adaylarını büyük bir keyifle eğitmekteler ve eğitmeyede devam etmektedirler.

Bugünden sonrasında ise sizlerinde desteği ile 11 yıl önce kurulmuş olan Ayna.ORG kurumunun ve dostluğun adresinin, ikinci evinizin daha iyi yerlerde olacağı inancını taşımaktayız.

Ben şahsım ve yönetimim adına huzurunuzda Ayna.ORG Webmaster ekibine, başta XpreSs ve Wes_BorLand olmak üzere hepsine ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim. Umarım daha iyi ve güzel günlerle hep birlikte oluruz.

Saygılarımla,

Ayna.ORG Sunucusu yönetim kurulu adına

uMut

Yorum Gönder